Galonbyxorna och deras agenda

Det känns som att barnens galonbyxor har haft något emot mig de senaste två dagarna.
 
Igår: Morgon. Packar ihop alla grejer. Går till skolan med båda barnen. Inser på vägen att jag har glömt femåringens galonbyxor hemma så lämnar av sjuåringen på skolan och går tillbaka hela vägen hem med femåringen. Letar igenom huset på jakt efter galonbyxorna. Hittar inga. Får gräva fram någon slags rest-överdragsbyxa jag inte visste att vi hade. Går till förskolan. Kommer fram och inser att jag har haft femåringens galonbyxa i väskan hela tiden. Ridå. 
 
Idag: Morgon. Packar ihop alla grejer. Hittar inte femåringens galonbyxor och tänker att dom måste vara kvar på förskolan. Går till skolan med båda barnen, lämnar av sjuåringen och hans grejer. Går till förskolan med femåringen. Kommer dit och inser att han inte alls har några galonbyxor på sin hylla? Tänker att dom nog råkade hamna i sjuåringens ryggsäck. Går tillbaka till skolan. Hittar inte femåringens byxor, ringer min man på jobbet som säger att byxorna är hemma. Går hem, river ner hallen på grejer, hittar slutligen femåringens svarta galonbyxor inbakade i min mans svarta regnjacka. Vill skiljas. Inser att skilsmässa på grund av galonbyxor möjligen inte är rimlig. Går med femåringens galonbyxa till förskolan. 
 
Galon rimmar på motion OCH DET KAN MAN ABSOLUT SÄGA ATT JAG HAR FÅTT MIN BESKÄRDA DEL AV! 
 
Över och ut. 
 
 
Galonväder i Skövde. 
 
 

Kommentera gärna!
Cecilia

Tror det är samma tjuv som hushåller med borttappade vantar. Man kan riva runt i hela huset och varken regnkläder eller vantar går att finna..däremot om det är 25 grader och sol så väller liksom lådorna över av just regnkläder..jag.fattar.inte!?!?

Svar: Jag vet!!! Så sjuk störigt!!
Moa DeBruin

2017-09-06 ♥ 10:39:22
Anonym

😂 du ä bäst! Ingen kan förklara så bra som du. Känner igen mig i situationen. Fast det värsta är att jag kan tala men någon i mobilen och sedan tänka men vart har jag lagt mobilen, den ska vara här någonstans😂

Svar: haha! :)
Moa DeBruin

2017-09-06 ♥ 19:45:37
Lovisa

"vill skiljas"
Hahahahahahahahah underbart

2017-09-06 ♥ 21:59:24
Anonym

Åh du skriver så roligt! Hög igenkänning!

Jag hatar att leta efter barnens prylar på morgonen. Det kan driva mig till sämre mående än något annat. Vi har av den anledningen en uppsättning regnkläder, stövlar, vantar och annat som krävs efter årstiden på förskolan som inte under några omständigheter får lov att släpas fram och tillbaka 😉 hemma har barnen ett extraställ och extra gummistövlar, för utelek på fritiden alt att promenera i till föris. Extrastället brukar bli nån billigare variant, ärvd eller köpt begagnad!

Svar: Åh det låter så smart! Jag är dock rädd att det skulle innebära DUBBEL förvirring och borttappning för oss. Vi är fasen hopplösa... :)
Moa DeBruin

2017-09-08 ♥ 06:59:11

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback