Husvisning

Huset vi tittade på i fredags var inte för oss. 
 
Jag kände direkt när vi kom in i den minimala hallen att nääää... Det här funkar inte. Huset var ungefär lika stort som det vi har idag fast samlat på ett plan. Men eftersom det även kom med en stor inglasad altan och en stor trädgård hade jag föreställt mig att känslan ändå skulle vara rymligare, men så var det inte. Vårt hus idag, som är fördelat på två plan, känns mycket större.
 
Tvättstugan med groventré var även den mindre än den tvättstuga vi har idag. Sen var vardagsrummet väldigt fint i anslutning till altanen, men vi kan ju inte betala flera miljoner för en inglasad altan. Eller? *försöker tänka ekonomiskt*
 
Jag har insett att ska vi flytta igen måste det vara till ett hus som är flera kvadratmeter större. Och jag som är förtjust i enplanshus har även insett att det måste komma med en bra planlösning, så att känslan inte blir att man är PÅ varandra. Kanske är två plan bättre ändå? Jag börjar vackla i tanken. 
 
Hur som helst var det najs att komma hem efter visningen och känna att jisses vad bra vi har det egentligen! Nu är vi peppade på att faktiskt ta tag i viss renovering så det ska vi göra under hösten. Men den har ni ju hört förr så jag antar att ni tror mig först när ni ser det. 
 
 
 
Älskar ändå vårt vardagsrum som är beläget på nedre plan. 
 
 
Tänk en mörkblå sammetssoffa?? Drömmen... 
 

Kommentera gärna!
Regina

Är också inne på en sån soffa! Sååå fint! Särskilt i kombination med detaljer i mässing 😍😍😍

Svar: mycket snyggt!! :)
Moa DeBruin

2017-09-25 ♥ 10:21:56 » URL: http://egoinas.se
Inne hos Ina

Vi bor på 1,5 plan och tycker att det är perfekt. Inga barn än så övervåningen står tom just nu, men blir vi fler kan vi lätt sprida ut oss dit..

Svar: Låter smidigt! :)
Moa DeBruin

2017-09-25 ♥ 15:42:16 » URL: http://innehosina.wordpress.com
Maria

http://cakebymary.se/2017/september/smashkladdkaka.html

Något för dig:)
/maria

Svar: jaaaaaa jag fick detta tips!! såååå gott! ska lätt baka :)
Moa DeBruin

2017-09-25 ♥ 16:33:33
Marie

Vi bodde tidigare i ett enplanshus vilket var jättesmidigt när barnen var små men helt plötsligt var barnen 13 o 16 år och kompisar, flickvän o pojkvän ska hänga hemma med oss för jämnan vilket är härligt men vi var ju ovanpå varandra jämt. I somras flyttade vi till ett hus med 3 våningar, i källaren har vi föräldrar sovrum, barnen har 2:a våningen själv med sovrum, vardagsrum o badrum. På bottenplan har vi kök o vardagsrum. För oss funkar det så mycket bättre nu och det är inte ens jobbigt med trapporna. Så ett tips vara...barnen blir större ( vet inte hur det händer men det gör det )
Lycka till med husletandet, det löser sig alltid tillslut när det är meningen😀

Svar: Vårt stora barn har ju hemma en del kompisar nu, ibland fem sex stycken åt gången, och det är ju väldigt skönt att man kan dela upp sig på två våningar. Så du har verkligen en poäng i det du skriver :)
Moa DeBruin

2017-09-26 ♥ 09:48:02

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback