May the släktkalas be with you

Idag har vi haft släktkalas för vår sjuåring som fyller ÅTTA ÅR imorgon! Hurra! 
 
Han meddelade igår kväll att han inte ämnade sova ens en sekund under hela natten. Lillebror, som även han har känt av situationens nerv, tränade för fullt på att sova räv ända tills han blev så trött att han somnade som en människa. Det vill säga med båda ögonen slutna. 
 
Idag klockan 11, efter mycket längt längt och åter längt, kom så äntligen släkten för att fira.
 
Tårtan hade jag beställt från en kompis, med smak av hallon och lakrits. Titt´ så fin! Allt efter önskningar av födelsedagsbarnet. 
 
 
 
 
 
 
Själv tycker jag att det bästa med kalaset var min mans brorsbarn som jag är typ ingiftasfaster åt? Hon är sju månader och den SNUFFSIGASTE lilla människan EVER! Jag orkar inte! Hon är så go att jag bara vill steka upp henne i smör och äta till middag. Är det normalt att känna sådana kannabalistiska känslor??
 
Ni behöver väl inte säga något till hennes föräldrar. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Nana

Joo typ, cute aggression heter det tydligen... https://www.vice.com/amp/sv/article/exqnxk/why-do-i-want-to-crush-cute-animals

Och grattis så klart!

Svar: Haha! :)
Moa DeBruin

2017-09-09 ♥ 15:32:51
Hannhanna

Helt normalt! Jag vill mumsa i mig min femmånaders fötter till frukost, lunch och middag! Som dessert kan jag tänka mig ett bett eller två av hans lår 😍

Svar: Förstår dig!! :)
Moa DeBruin

2017-09-09 ♥ 18:07:26 » URL: http://nouw.com/hannhanna
Anna

Hahah, hög igenkänningsfaktor. Min tös är också sju månader och i en fruktansvärt charmig ålder. Man får ju inte nog! 😌

2017-09-11 ♥ 08:36:09

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback