Radio gånger två

Idag har jag radioat mig rejält. 
 
Först var jag som sagt med i Nyhetspanelen i Radio Skaraborg. Det kräver en del energi att stå i radio och tycka till om olika saker, typ nationella militärövningar. 
 
- Men herregud VEM BRYR SIG?
 
Kan jag ju inte svara.
 
I radio.
 
Nix istället måste jag klämma fram lite tyckande och det är faktiskt väldigt utvecklande. Och kul!
 
 
 
 
 
 
Efter radion bajkade jag hem (cyklade alltså), åt en snabb lunch och sedan var det podcastdags med Regina. Wihooooo! Hoppas tekniken var med oss idag. Vi redigerar podden varannan gång och den här veckan är det Reginas tur. Hon har aldrig redigerat ljud tidigare men menade "hur svårt kan det vara?". Och DET mina vänner är en inställning som jag gillar. 
 
Jag har själv lärt mig både ljudredigering, filmredigering och photoshop via olika tutorials på Youtube. Det kändes lite märkligt när jag redigerade Humorhimlen förra året. Ba´ här sitter jag med min egenknåpade Youtubeutbildning a´ cirka en hundradels låtsastermin och redigerar program till P3.
 
?
 
Livets vägar och så vidare.
 

Kommentera gärna!
Frida

Åh, sitter och försöker lära mig ett nytt videoredigeringsprogram men det går långsamt. Vilket program har du använt och är det lätt att lära sig? ☺️☺️

Svar: Jag har använt iMovie. Tycker överlag att Macs program är mer logiska och lätta att lära sig än Adobe 😊
Moa DeBruin

2017-09-15 ♥ 08:08:52

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback