Smeknamn, lyxvanor och måsten

Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Eh. Ja.  

 

Har du något smeknamn? 

Nej inget. Mer än att jag ibland kallas för mitt bloggnamn.  

 

Några måsten? 

Byta om till mjukisbyxor när jag kommer hem från jobbet. Ett ABSOLUT måste. Varför? För att jag älskar mig själv! 

 

Några lyxvanor?

Mitt jobb är en enda stor lyxvana. Att jobba under eget ansvar och ha förmånen att själv förvalta sin tid är ibland stressigt och pressigt men för det allra mesta OTRUUUUUULIGT lyxigt. 

 

 

En bild från när jag förvaltar tid. 
 

 

Vad stör du dig på hos andra? 

Folk som snackar snacket men aldrig gör göret. Ni vet människor av typen som säger ååå vi måste ses och göra det och det och sen händer... Inget. Det har jag svårt för. Säger jag det vore roligt att ses så menar jag det och du kan förvänta dig en inbjudan inom kort. 

 

Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?  

Att sitta lugnt i båten för det mesta i livet löser sig. Jag vet att det gäller mig också men oj vad svårt det är att inte börja ro som en galning vid minsta lilla svaj. Jag får liksom hejda mig själv för att inte springa och hämta en extern utombordsmotor och fräsa iväg i tusen knyck. Ni hänger med i metaforerna här va? Bra. 

 

En plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till?

Min mammas livmoder! Egentligen mest av den enkla anledning att det skulle vara omöjligt. 

 

Vad sa du senast? 

"Det blir jättebra!" Med glättig stämma. Som avslutning på ett möte med en kollega.  

 

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? 

Då var jag 24 år. Bodde i Göteborg, pluggade textil och hade praktik på H&M:s inköpskontor i Stockholm. Sen kom en blogg in i mitt liv och inköpare visade sig inte alls vara min väg i livet.

 

 

 

Huset där jag bodde i Göteborg. 
 

 

Var växte dina föräldrar upp? 

Min pappa växte upp i Odensberg utanför Falköping i en familj med sex syskon. Min mamma växte bland annat upp i Stenstorp som ligger mellan Falköping och Skövde, med ett syskon. 

 

Har du någon gång ringt polisen? 

Nej. Aldrig. Jag fick dock min man att ringa polisen en gång för många år sedan när vår granne spelade Hello Hey med Victoria Silvstedt på repeat klockan 02:00 en tisdag. Polisen kom men musiken sänktes aldrig och vi fick åka hem till min pappa för att försöka få några timmars sömn. "Victoria Silvstedt fördrev familj från hemmet" hade rubriken eventuellt kunnat lyda på en kvällstidning. 
 
 
 
Person som inte kan sova till Hello Hey. 
 
 

Kommentera gärna!
Ellen

Åh vad roligt med Stenstorp. Eller stenstörp som min farfar säger. Han växte också upp där! Många gånger man har tagits på en tur genom den lilla byn för att få sig en genomgång av alla invånarnas historia. .... och häääääär bodde... ja du fattar ;)

Svar: Hehe 😆
Moa DeBruin

2017-09-05 ♥ 16:24:09

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback