Snubblande återvinning

Igår såg jag plötsligt hur min man började ställa ut vår samlade återvinning i förrådet. 
 
- Vad gör du? undrade jag.
- Ställer undan återvinningen. 
- STÄLLER UNDAN?
 
Är han galen?? Vem har NÅGONSIN tagit tag i återvinning som har ställs undan i ett förråd? Jag har i alla fall aldrig hört en enda människa säga nä om jag skulle ta och gå med återvinningen som ligger undanskuffad på ett osynligt ställe i förrådet?
 
Nej nej. Det är mycket mer sannolikt att man hör en människa säga nej nu MÅSTE jag gå med all den här återvinningen som har stått i vägen i vårt kök i minst en vecka!
 
Återvinning ska man snubbla på. Det är mitt talesätt. Annars når den aldrig återvinningscentralen.
 
 
 
Rätt sak på rätt plats. 
 

Kommentera gärna!
Dalle

Alltid varit min devis med haha. Ibland ställer jag grejerna preciiis innanför ytterdörren för att de ska vara in your face liksom!

Svar: mycket bra placering!
Moa DeBruin

2017-09-28 ♥ 12:24:43
Anonym

Man kanske skulle lägga dom i sängen 24 timmar efter dom är fulla om inte någon har slängt dem? :D

Svar: haha, låter MYCKET vettigt!
Moa DeBruin

2017-09-28 ♥ 13:05:15
Anonym

Haha, vi lägger undan återvinningen i vårt garage 🙈 Ska väl erkänna att jag aldrig tagit tag i det men mannen min har gjort det. Ibland 😉

Svar: cred till din man!! :)
Moa DeBruin

2017-09-28 ♥ 18:38:07
Fridah

Haha, jag hade goda vänner som bodde i kollektiv ett tag. De var noggranna med återvinning, men ställde ut påsarna på altanen så det inte blev fullt i köket. När jag erbjöd mig att hjälpa till (som den enda med tillgång till bil) hade de samlat på sig typ 30 kassar...!

Svar: haha jag säger ju det!! man ska SE sin återvinning! ;)
Moa DeBruin

2017-09-28 ♥ 19:46:31
Jennifer

Såå sant. Vi har minst fyra kassar i garaget som vi snabbstädat undan när vi ska ha gäster och sen "glömt bort". När snabbstädar man garaget liksom? 😑

Svar: Haha typ aldrig?
Moa DeBruin

2017-09-29 ♥ 20:43:34
Shanelle

Haha, håller med, det är nästan så att man ska samla all återvinning på diskbänken tills den blir överfylld och man själv blir less att se den... har alltid en gaziljon med kassar redo för att samla in allting och jag går helst ofta med återvinningen än att samla 1/2-1 månad :)

2017-10-01 ♥ 22:07:18 » URL: http://shanelle.blo.gg

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback