Titta på hus

Idag ska vi titta på ett hus.
 
Yey! 
 
Vi bor ju i radhus nu och trivs ypperligt, men det är lite litet och vi drömmer om ett fristående något större hus (här kan ni läsa mer specifikt om min husdröm). 
 
Nu har vi ju inte sett huset ännu men på pappret, samt utanpå (jo jag har möjligen råkat promenera förbi det några fler gånger än vad som är rimligt) är det exakt ett sådant hus som vi vill ha i precis det område som vi önskar. Mäklaren tror dock att slutpriset kan gå upp till lite mer än vad som är vår budget meeeeeeen man vet aldrig.
 
Jag när fortfarande drömmen om att det finns säljare som en vacker dag kommer vilja sälja till just OSS för att vi verkar vara en SÅ älskvärd liten familj som SJÄLVKLART ska få chansen att köpa just DERAS bostad till ett pris som inte innebär en smärre dammsugning av vårt lånelöfte. Och sen lever vi och vår nya villa och vårt rimliga bolån lyckliga i alla våra dagar! The End. 
 
Ni kan väl hålla tummarna. 
 
 
Bild från nuvarande vardagsrum. 
 

Kommentera gärna!
Tess

Åh, vad roligt! Jag ska verkligen hålla tummarna :)

2017-09-22 ♥ 16:48:04 » URL: http://tesswaltenburg.blogg.se
Marias bokhylla

Vi köpte hus för typ ett år sen, flyttade in vid årskiftet och tänkte att det blir perfekt med ett barn till utöver tvååringen. Pang, bom kom det tvillingar så nu känns det kanske lite halvtrångt i framtiden men det kan man ju lösa. 😂

Svar: 😂 grattis till tillskottet! 😊❤️
Moa DeBruin

2017-09-22 ♥ 17:39:45 » URL: http://mariasbokhylla.wordpress.com
Hannhanna

Vad spännande! Jag håller självklart både tummar och tår!

2017-09-22 ♥ 18:46:30 » URL: http://nouw.com/hannhanna
Anonym

Good luck! 👍🏻😘

2017-09-23 ♥ 08:08:14
Sandra G

Mona Bruhn skrapar triss i nyhetsmorgon!!

Svar: Är det sant????? 😲😁😆
Moa DeBruin

2017-09-23 ♥ 09:29:24
Ida

Följde er med spänning när ni letade sist och vi köpte vårt hus några månader senare. Nu när du skriver om det igen minns jag verkligen hur det kändes då, frustration och lycka om vartannat innan allt var klart. Kul att få hänga med igen 😘

Svar: 😄😘
Moa DeBruin

2017-09-23 ♥ 10:39:07
Mamma till två pojkar //

Berätta aldrig för en mäklare vad taket är för ert lånelöfte.

Svar: Nej det har vi inte gjort heller.
Moa DeBruin

2017-09-23 ♥ 22:37:52

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback