April april!

Ja.
 
Som ni förstod var min nya livsstil ett aprilskämt. Men jag är ändå lite förvånad att vissa av er trodde på det fram till kaffet?? Haha. 
 
Jag tycker att nya tidens kosthållning är SÅ fascinerande! Jag läste någonstans att mat har blivit vår tids religion. Det är min kost jag förhåller mig till och som jag skapar en tro kring. Min kost säger något om mig och min person och är jag riktigt övertygad predikar jag den gärna till andra. Det ligger ju något i det. 
 
Med det sagt - aprilskämtet är skrivet med glimten i ögat. För min del får man äta precis hur man vill. Mår du bra av rawfood och glutenfritt - shoot! Vill du äta LCHF i ett ätfönster - do it! Känns det fint att undvika socker - good for you! 
 
Själv försöker jag eftersträva någon slags balans. Det är väl vad vi alla försöker göra i slutet av dagen. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Håller med, folk får absolut äta hur dom vill. Det jag däremot har svårare för är att många så gärna vill frälsa andra med sin kost och hur den är lösningen på alla problem. Eller säljer den utan kritiskt tänkande och kunskap. Typ "Jag dricker bara röd mjölk för det är naturligt" (Den har gått igenom samma process som blå och grön mjölk).

Svar: Jag håller med dig.
Moa DeBruin

2018-04-02 ♥ 10:30:57
Anonym

Så bra aprilskämt! Det enda jag råkade ut för, just som jag gett upp hoppet om att bli lurad. Kan avslöja att jag gick på det fram till moroten. :) /K

Svar: Hehe 😆
Moa DeBruin

2018-04-02 ♥ 10:36:28
Anonym

Kloka ord (som vanligt från dig) 😘🌹

Svar: 😘😘
Moa DeBruin

2018-04-02 ♥ 12:42:18
Nathalie

Japp, man ska göra det man mår bäst av :D Ibland får man testa sig fram ett tag :P
Kram

Svar: Så äre :)
Moa DeBruin

2018-04-02 ♥ 12:55:04 » URL: http://naatly.se
Johanna Ahlsten

Håller med dig och satsar själv på att vara en balanserad allätare👍 Visst är kost vår tids religion(er) på många sätt. Tillkrånglat och ofta väldigt dömande. Jag vill bara äta vanlig mat och må bra liksom

2018-04-03 ♥ 11:56:50 » URL: http://aterhamtningsbloggen.blogg.se/
Lovisa glennfalk

Jag förstår verkligen det här med att alla ska få äta vad de vill. Men om man antar ett globalt perspektiv så har ju ens val av kosthållning så oerhört stor påverkan på miljö och människoliv. Särskilt en kost som LCHF. Jordens resurser räcker helt enkelt inte till bland annat för att vi i rika länder äter mängder av mejeri och kött.

Svar: Helt sant, dra ner på kött och mejeri har vi absolut gjort. Speciellt kött.
Moa DeBruin

2018-04-08 ♥ 00:21:29

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback