Det som inte ska nämnas högt

Idag har vab stått på schemat. Det som helst inte ska nämnas högt har nått familjen... Jo just precis. MAGSJUKA. Trolig magsjuka i alla fall. Än så länge är det koncentrerat till en person och ett tillfälle som inföll under gårdagen så vi hoppas INNERLIGT att det stannade där.

 

Idag fick jag hur som helst ställa in både panelande för radio Skaraborg samt panelande för ett event med Länsförsäkringar. I synnerhet det senare kändes väldigt tråkigt att behöva ställa in, men what to do? Min man är i Göteborg på jobb och det är svårt att få barnvakt till magsjuka barn. Har du maginfluensa i familjen vill nämligen absolut INGEN ha med dig att göra. Vilket jag kan förstå. 

 

Så här:

 

Kom till jobbet måndag morgon och berätta för dina kollegor att du har med dig en giftig gas i väskan och alla ba a ja det är väl inget som inte ventilationen kan ta?

 

Kom till jobbet måndag morgon och berätta att ditt barn kräktes i helgen och folk FLYR ut genom närmaste nödutgång GAAAAAAAAAH!! Larmet går. Någon tar upp en spruta och injicerar vitpeppar direkt in i blodomloppet. En annan springer förbi med syrgasmask framför ansiktet. En tredje står och sprutar vildsint med brandsläckaren pyyyyyyyysh!! Ingen fattar varför riktigt men det känns rätt att ta fram en brandsläckare i samband med rykten om magsjuka. 

 

Ingen vill ha med dig och din maginfluensa att göra. INGEN. På den nivån är det. 

 

A ja. Idag har jag marinerat hemmet i klorin, tvättat allt som tvättas kan och hoppats på det bästa.

 

 

 
 

Kommentera gärna!
Alexandra

Högst opassande i sammanhanget MEN jag såg detta precis och tänkte förstås direkt på dig, min chokladtestarguru: https://www.elle.se/marabou-smak-japp-peanut-caramel/

Svar: men guuuu så gött!!
Moa DeBruin

2018-04-12 ♥ 17:33:19
Sara

Usch då, hoppas Klorin-marinaden ska hjälpa!! Jag är en av dem som springer efter en gasmask om någon yttrar magsjuka. Fatta vilken ångest nu första året med unge på förskola 😩

Svar: Ja det är INGEN höjdare alltså 😫 Men vi verkar ha klarat oss den här gången 😅
Moa DeBruin

2018-04-12 ♥ 22:12:13
Anonym

Alltså varför har jag aldrig tänkt på detta! Jag kan inte bli magsjuk, borde ju då kunna bli rik på barnvaktjobb! Föräldrar hade ju betalt vad som helst #smart

Svar: va kan du inte bli smittad? Har du träffat ett barn från förskolan med magsjukebacill? För den bacillen någon slags bacill på SPEED, omöjlig att undvika ;) Men om du är immun så har du verkligen en affärsidé ja! haha...
Moa DeBruin

2018-04-13 ♥ 06:44:47
Anonym

Jag jobbar på särskola med konstant sjuka barn! ;) jag vet inte om de är sant men jag är gastric bypass opererad och har hört att precis som vi inte hinner få i oss näring från mat så hinner även sånt inte sätta sig. vet som sagt inte om de är sant men inte varit magsjuk sen operationen ialla fall trots att de ofta går på jobbet. Har dock istället fått massa andra kassa biverkningar/sjukdomar efter operationen så skönt att slippa nåt i alla fall.

Svar: Skönt, hoppas du fortsätter slippa 😊
Moa DeBruin

2018-04-13 ♥ 21:13:39
C

Haha. Håller med! Hade en kollega som tog med sitt barn till jobbet "hon är hemma från förskolan för hon är bara lite magsjuk". Jag gick faktiskt hem, jobbade hemifrån och tog kundmöten den dagen. Inte ok.

Svar: Oj! Nä det känns ju inte okej 🙈
Moa DeBruin

2018-04-14 ♥ 13:51:49

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback