Drömmigt...

"Drömmigt" måste vara trendordet 2018? Jag såg det till och med användas på framsidan av Elle Interiör häromdagen.
 
Hur som helst såg jag något oerhört drömmigt på Facebook imorse. Bloggaren NyponStina hade lagt ut en annons om en ledig kontors/butikslokal på Södermalm i Stockholm. Och jag blev helt... Kär?
 
TÄNK att ha tillgång till en sådan lokal? Jag tog mig friheten att göra en printscreen men ni ser alla bilder på Stinas blogg. 
 
 
 
 
 
 
Sedan började mina tankar spinna. Tänk om det var jag som hade den här lokalen? Jag och Matilda. Vi skulle ha det som vår kreativa lokal / kontor. Matilda skulle måla och illustrera, kanske ha utställningar och försäljning (eller ja, hon får ju göra vad hon vill såklart). Jag skulle blogga och skriva böcker och manus. Och podda. Vi skulle inleda morgonen med take away-frukost bestående av avokadomackor, krämig latte och annat göttigt. Utöver det är en stor, gul kaffemaskin på central plats i lokalen självklart givet. 
 
På eftermiddagarna skulle barnen (som då är lite äldre) släntra in efter skolan och göra sina läxor. Hänga med varandra. Sen skulle våra män komma förbi. Oklart i nuläget vad dom ska jobba med i Stockholm... Men det löser sig. Något roligt och välbetalt i alla fall. 
 
När vi avslutat jobb för dagen skulle båda familjerna gå till något mysigt ställe i närheten och käka middag tillsammans innan vi går hem till våra varsina stora sekelskiftslägenheter (med terass) i närheten. På fredageftermiddagar skulle vi alltid ha bubbel och plockmat framme för kompisar som vill komma förbi. 
 
Orkar inte ens med hur perfekt detta låter!
 
DRÖM! 
 
Har ni varit i området runt Nytorget någon gång? Det är så mysigt där! Faktiskt så mysigt att jag just precis i denna sekund bestämde mig för att ta med min familj dit i sommar. Typ air bnb:a någon lägenhet i området. Och så fick jag just en målbild att någon gång i livet bo där. På något vis. Jag vet inte hur eller när ännu men det bara måste bli så. Antagligen är det fett bra och roliga jobb tar oss dit. 
 
Mmm... Det var fredagens drömmiga. 
 

Kommentera gärna!
Cicci

Har du lyssnat på Säker stil på sistone? är det inte typ det livet Emilia och Ebba lever? förutom att de bor på Östermalm istället för Söder? Drömigt lät det iaf ;)

Svar: Nix inte lyssnat på ett tag, men det kan säkert stämma :)
Moa DeBruin

2018-04-27 ♥ 15:58:01
Anonym

Jag bor precis vid Nytorget i en sekelskifteslägenhet och det är precis så drömmigt som du beskriver det! Frukost på Urban Deli, middagar på Nytorget 6 och bubbel med kompisar, dock har jag ingen terass men antar att man inte kan få allt ;) Flytta hit, kan verkligen rekommendera det!

Svar: Fy tusan vad najs det låter! :)
Moa DeBruin

2018-04-27 ♥ 22:02:52

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback