En beef

Jag och min telefon har i dagsläget en beef! 
 
Varför? 
 
1. Den kidnappar mina bilder 
När jag på olika vis ska använda bilder på telefonen (vilket jag gör hela tiden i mitt jobb) säger telefonen "det går inte hämta bilden just nu, försök igen senare". Då har mitt iCloud, eller vad det nu är, tydligen kidnappat bilden och vägrar låta mig komma åt den? Ursäkta?? VEM är master i vårt förhållande egentligen? Är det möjligen telefonen eller hon som betalar för telefonen?? Obs. Retorisk fråga. 
 
2. Den vägrar låta mig fota nya bilder
"Utrymmet fullt" meddelar telefonen ideligen. Det spelar ingen roll hur många appar jag raderar, att jag rensar vilt bland mina sms och offrar minnen av familjen, den vägrar ge mig mer utrymme! Just nu fintar jag den genom att fota via Instagram, då sparas bilden automatiskt i min bildmapp. HA! Det tänkte du inte på va?? Va va va?? (jo jag skriver alltså direkt till min telefon nu). 
 
 
 
Upprörd bild fotad via datorn.
 

Kommentera gärna!
Anonym

Men va tusan! Min telefonen håller på med samma sak, men den tjålar inte om något utrymme som inte finns. Jag har masssor av utrymme men den kan endå inte hämtas?!😭

Svar: SÅ STÖRANDE!! Det måste vara någon bugg eller nåt? På riktigt sjukt störande att inte få tag i sina egna bilder :-/
Moa DeBruin

2018-04-19 ♥ 13:56:50
sandra ledin

Hahahaha!!! Va detta känns igen. Känns ibland som man lägger mettill tid påför att radera på telefonen än att använda det som finns på den ;P

Svar: Ja! Verkligen! ständig balansering mellan att radera allt man har och faktiskt utnyttja tekniken
Moa DeBruin

2018-04-19 ♥ 15:41:56 » URL: http://mammansandra.blogg.se/
Isabelle

Har tidigare haft mina iPhones i modell 32gb. När jag bytte till min nuvarande (iPhone 6s) gjorde jg mig en rejäl tjönst -128gb! För någon som fotar mycket, pendlar 2h tåg varje dag (hello Netflix offline och podcast) har det visat sig oumbärligt!!!

Svar: Åh gött! Ska göra det samma när jag ska uppdatera min telefon
Moa DeBruin

2018-04-19 ♥ 17:11:45
Pyttianna

Precis samma sak här... så himla störande!

2018-04-19 ♥ 21:24:30
Björne

Det kan vara så att det är iCloud som larmar om slut på minne. Du har som standard 5GB lagring där.

Så kolla både telefonens minne och hur mycket minne som används i iCloud ("Inställningar" => "konton och lösenord" => "Lagring")
Det är typ 9kr i månaden för 50GB till om du behöver.

Svar: Har köpt till utrymme samt rensat det som tar mest plats men upplever inte att det funkar bättre för det :-/
Moa DeBruin

2018-04-20 ♥ 13:47:19
Anonym

En varning till alla ang icloud. Om man får en varning om att utrymmet är fullt, köp mer utrymme. Jag köpte inte mer så att icloud RADERADE alla mina bilder !!! Om när jag ringde supporten så sa de att nnnneeeejjjj tyvärr kan vi INTE få tillbaka dina bilder😔😔😔. Det värsta är att jag aldrig sparade de på datorn/minnet. Detta är en varning till alla som har Iphone.

Svar: jag har begärt att mina bilder på iCloud ska raderas hehe. Men jag har gjort en backup
Moa DeBruin

2018-04-20 ♥ 18:12:57

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback