Spiderchick

Ensamvecka
Den här veckan är Matilda iväg till Norge och åker skidor den lilla glidaren (i dubbel bemärkelse med andra ord) så jag är förhållandevis ensam på kontoret. Ja förutom våra andra kollegor då men dom sitter inte i samma rum som jag och vi jobbar inte lika tight. 
 
Det negativa med att Matilda är borta är att jag inte har någon att avhandla stort som smått med. 
 
Jag har alltid så mycket att säga till Matilda! Varje måndag morgon riktigt bubblar det i mig av allt som jag vill komma ihåg att nämna. Saker som hänt, grejer folk gjort, inlägg jag sett på sociala medier, debatter jag följt, artiklar jag läst, känslor jag känt... Har jag upplevt något RIKTIGT avhandlingsbart räcker det med att jag snurrar in på kontoret med lätt uppspärrade ögon så vet Matilda att nu - NU - är det bäst att trycka på kaffemaskinen en extra gång. Ja, och vice versa förstås. 
 
Men idag.
 
Tomt.
 
Jag har endast en beige vägg att samspråka med. 
 
Det positiva är att beiga väggar inte är speciellt sociala så jag kommer antagligen få mycket gjort. 
 
 
 
Spajdan funderar över beiga väggars sociala förmåga. 
 
Sabina

Förstår precis känslan, jag har en favoritkollega att prata med och när hon är på semester håller jag på att SPRICKA av all information som jag inte har någon att dela med mig av till :O

Svar: Haha så gött att ha en sån person!
Moa DeBruin

Hanna Karlsson

Jag har en kollega som jag kan prata med allt om. En person som jag blir glad av att bara tänka på. Vi har inte jobbat tillsammans så länge men hon är underbar. Ett riktigt lyckopiller! Förstår att du saknar henne!

Svar: ja det är en ynnest att ha fina kollegor :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress