Handbollsavslutning med mjuka värden

Igår hade åttaåringen handbollsavslutning. Diplom och berömmande ord delades ut till alla barn och ungdomar som spelar i föreningen.
 
Sen var det dags för matcher där alla åldrar blandades i lagen. Femåringen fick också vara med. Han har ändå varit föreningens främsta bänksupporter under hela säsongen plus gjort ivriga inhopp på en del träningar, så man kan väl ändå se honom som en del i laget. En kvartsfjärdedel del av laget i alla fall. 
 
Han såg ut som en liten studsande minion på planen, tre huvuden kortare än de yngsta spelarna och minst tio huvuden kortare än de äldre. Plötsligt fick han tag i bollen, såg sin chans och sprang det fortaste han kunde över hela planen, skjutsade iväg bollen med båda händerna och - håll i er nu - GJORDE MÅL! Oj oj. Ni kan tro att han blev glad. Alla applåderade och målet godkändes trots att den innehöll minst tre tveksamma regelbrott. 
 
Jag måste säga att i mitt mammahjärta OCH i mitt kvinnohjärta är det fint att se att grabbarna är så fina med varandra, stora som små. Dom inkluderar och peppar, stöttar och tar hänsyn. Killar kan också mjuka värden!
 
Sen gick hela föreningen, barn, ungdomar, syskon och föräldrar, tillsammans och åt hamburgare på en abonnerad restaurang. Mycket trevligt. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Sofia

Åh vad härligt att de gjorde så. Jag (och hans pappa) kommer att kämpa hårt för att fåvår 3-åring till att vara en sån mjuk och omtänksam person.

Svar: Ja det är superviktigt att vi tränar våra pojkar i det! :)
Moa DeBruin

2018-04-06 ♥ 20:11:06

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback