Intervjun mä mäj

Nu kan ni läsa intervjun med mig i Bra Affärer ----> här. Med start sida 16. 
 
Jag om affärsplaner:
 
 
 
 
 
 
Här förstår man tydligt att jag antagligen snart har byggt mig ett mångmiljon imperium! Med tanke på min otroligt starka strategi.
 
Eh. Ja. 
 
Personen som skulle hjälpa mig att komma igång med företaget 2014 hade antagligen svimmat om hen läste det här. Men så tyckte ju den personen även att sjuttioelva CD-romskivor med "information och upplägg" var ett bra sätt att kicka igång saker på. Hen lost me at CD om man säger så. 
 
Well.
 
CD-romskivor eller ej. Jag är fortfarande företagare så här 4 år senare och jag fortsätter så länge det rullar på och är roligt. Jag är himla stolt över den här intervjun!
 
Ps. Älskar även att jag vill verka tuff och klämde i med att jag lägger mig så sent som vid midnatt?? Men ni som läser här vet att jag egentligen är en ljudkänsliga mjukis med nattskräck som alltid tycker att "det är en dag imorgon också" ♥
 
 

Kommentera gärna!
Emma

På tal om cd-skivor/cd-rom: min uppsatspartner berättade om en av sina kompisar som precis flyttat ifrån till en egen lägenhet. Hon har inget internet i lägenheten så hon skulle kolla på en dvd-film en kväll. Inte blu-ray utan dvd. Det var nog det roligaste jag hört på länge. Kom att tänka på den storyn nu 😂

Svar: haha så älskvärt ändå <3
Moa DeBruin

2018-04-26 ♥ 15:20:44

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback