Jag tog tag i det

Häromdagen kände jag bara att nu - NU - är det dags! Det finns ingen anledning att vänta längre, det är hög tid att...
 
Lära mig spela banjo? 
Fånga mina drömmar?
Måla en tavla?
Köra ett spinningpass?
Plugga mandarin? 
 
Nej nej.
 
Det är hög tid att... 
 
KOKA UPP ALL SLATT-PASTA! 
 
Så kände jag. 
 
Jag vet inte hur det är med era skafferi men i vårt skafferi har vi otaliga paket och påsar fyllda med slatt-pasta. Det vill säga en mängd pasta som är för liten för att koka till en hel måltid men ändå för mycket för att det ska kännas legitimt att slänga. Med andra ord, man befinner sig i någon slags pastamässig rävsax. Men nu fick jag alltså det briljanta rycket att koka upp alla slattar som tillsammans fick bilda en hel måltid. 
 
 
 
 
 
 
Barnen tyckte att det var festligt att få välja på både makaroner, skruvar och andra pastaformationer. Själv känner jag nu en oerhörd lättnad över att ha avlägsnat detta slatteri från vårt skafferi. Bra gjort Moa! 
 
*klappar mig själv på axeln för om inte jag gör det vem ska då göra det*

Kommentera gärna!
Emma

Vi brukar alltid köpa samma typ av pasta just för att undvika det (sen så har vi inte heller jättebra koll på hur mycket pasta som behövs för 4 portioner så det blir alltid för mycket när det väl är tillagat så slänger det då istället 🙈). Gör likadant med ris 😄

Svar: åh så smart! Life hack :)
Moa DeBruin

2018-04-11 ♥ 11:18:21
Liza

Jag hällde över i plastpåsar då det inte tar så stor plats, nackdelen är då att dom gömmer sig i skafferiet mellan olika saker. När man sedan har rens så poppar dom små påsarna upp o häpp så har man två kg pasta i varierande modeller. Nu mer samlar jag i en o samma påse, krossar o gör till hemmagjorda Risoni :-)

Svar: haha smart! Också ett Life hack :)
Moa DeBruin

2018-04-11 ♥ 21:32:22 » URL: http://www.gothammar.blogg.se
Frida

Jag tycker inte om att äta olika sorters pasta tillsammans, av någon anledning. Om jag mot förmodan måste äter jag en sort i taget. Jag har därför samma pastasort tills jag tar slut på den utan att lämna en slatt. Först då byter jag. Jag kan dock ha ett par olika igång samtidigt, men blandar aldrig.

.. hur jag mår annars? Jodå, förutom det är jag nog att klassa som frisk.

Svar: Hehe jag brukar inte heller blanda. Men jag behövde göra vad jag behövde göra helt enkelt 💁🏼‍♀️
Moa DeBruin

2018-04-11 ♥ 22:02:45

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback