Kläm kläm kläm

Jag har haft någon slags märklig plopp på min övre ögonlock som jag i helgen kände mig nödgad att klämma. Inget konstigt med det då jag har haft kläm-tourettes sedan barnsben. Kläm-tourettes betyder att man har väldigt lite / ingen impulskontroll när det kommer till att klämma saker så som finnar och andra "ploppar" som sticker ut från kroppen. Det spelar ingen roll om ploppen sitter på kanten av en ögonlock där skinnet är ungefär lika tjockt och härdat som ett nyfött grässtrå, det SKA klämmas. 
 
Japp, jag klämde alltså på ploppen med resultatet att min ögonlock snabbt svullnade upp till dubbel storlek. Jättetrevligt! Om man tycker om att se saker och ting ta nya proportioner. 
 
Efter någon timma insåg jag att den där "ploppen" med största sannolikhet var en vagel in da making. 
 
Grattis till mig! Jag har nog aldrig haft en vagel innan. Nu har jag googlat och rådet är tydligen INTE att klämma eller på något vis bruka våld på vageln. Rådet är att vänta ut och möjligen "massera" med varmt vatten. 
 
Alltså, ni förstår väl att en vagel som inte får röras + mig är som att släppa in ett barn i en godisbutik och säga att här får man inget äta. 
 
...
...
...
...
...
 
 
Det kommer bli några långa dagar framöver. 
 
 
 
Bild från en dag då jag inte hade en vagel. 
 

Kommentera gärna!
Jelena

Men det vet ju alla, klämbara saker är hysteriskt roliga. ☺️

2018-04-08 ♥ 19:33:15 » URL: http://imsevimsigamodern.blogg.se
Marie

Jaha, och här sitter jag och väntar på bilder över hela förloppet!(i alla fall på pluppen!)
Mvh
Medklämmarsyster

Svar: förlåt... Vill inte äckla dom som inte är medklämmar-sytrar :-/ Men kan meddela att den typ är borta nu! :)
Moa DeBruin

2018-04-09 ♥ 15:57:31

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback