Glass och tacksamt toalettbesök

Tidigare idag när magsjuke-karantänen hade löpt ut åkte jag och kidsen ner till stan. Målet var att hitta sommarkläder inför vår Cypernresa. 
 
Kolla här vad vi hittade, alla glassar 10 kronor styck på Flying Tiger? Så prisvärt!
 
 
 
 
 
Skål sa jag och barnen för att vi fick glassen typ 60 kronor billigare än om vi köpt den i en annan butik. 
 
 
 
 
 
Nackdelen med att köpa glass på Flying Tiger var dock att det inte fanns några servetter att tillgå. Så jag fick "raka" bort glass från barnens munnar med min glasspinne. Det tyckte dom var väldigt roligt och eventuellt har jag ofrivlligt startat en ny trend inom familjen. 
 
 
 
 
 
Sen fastnade vi här. Klassiker.
 
 
 
 
Plötsligt blev femåringen kissnödig.
 
OH NO!
 
Alltså det är inte det att man som förälder nekar sina barn känslan av att känna ett behov. Det är bara det att man som förälder genast försöker tänka ut 1) var finns det en toalett? 2) hinner vi dit? 3) har jag mynt till den jäkla toaletten? Svaret på sista frågan är alltid NEJ där av OH NO! 
 
Jag chansade och frågade butiksbiträdet i leksaksaffären om vi kunde få låna någon slags personaltoalett? DET FICK VI! Åååå... Jag blev så tacksam att jag nästan höll på att köpa ett "comic puzzel" för 199 kr. Bara för att vara snäll. 
 
 
 
 
 
Fast sen såg jag den här sexistiska varianten och blev mindre sugen. 
 
 
 
 
 
Alltså, jag HAR humor. Det vet ni. Men en del humor behöver både uppdatering och mer finess. 
 
Nu är barn och pappa ute och spelar fotboll med grannarna och jag ska laga middag med en podcast i öronen. Bra fredag. 
 
Häpp!

Kommentera gärna!
Evelina

Som gammal flying-tiger kassörska så tipsar jag om att fråga om de har servetter i kassan nästa gång, vi brukar vara beredda på kladdiga små glasshänder och munnar i glasstider :) Iallafall där jag har jobbat!

Svar: Jag frågade men dom hade inget 😊
Moa DeBruin

2018-04-13 ♥ 18:49:30
Matilda

Snällt butiksbiträde! Men alltså... va? Finns det en leksaksaffär i centrum? Var och vilken och sen när? Nog för att jag inte har kids själv och rätt sällan är nere på stan numera (som tibrobo uppskattar man ju gratisparkeringarna på Elins och stallsiken), men hur sjutton kan jag ha missat detta?

Svar: Jamenvisst det ligger bredvid det hyfsat nyöppnade Sushistället :) Samma gata som Lokaal.
Moa DeBruin

2018-04-14 ♥ 09:44:03
Emelie

MEN WOW vilket himla bra pris!! :D

2018-04-14 ♥ 18:28:15 » URL: http://lillaeems.se
Sanna

Åh, vad spännande at ni med ska till Cypern. När åker ni? Vart i Cypern åker ni? Vart ska ni bo? Hur länge ska ni stanna? Har du tips på aktiviteter? Har ni varit där förut?

Själva åker vi i slutet av maj, och kommer bo strax utanför Kyrenia. Det blir vår första resa dit och vi är så nyfikna på alla tips som vi kan tänkas få och som kan komma till nytta.

Kram Sanna

Svar: vi ska till Fig Tree bay, du kan läsa mer här :) http://spiderchick.nu/2018/march/semester-2018.html
Moa DeBruin

2018-04-15 ♥ 22:50:19 » URL: http://mammasvardag.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback