Rosé, rökelser och tågförsening

I fredags var jag och Matilda på jobb i Göteborg. 
 
En del andra viktiga saker hann vi också med. Exempelvis mat och rosé.
 
 
 
 
 
 
 
 
Samt ett besök på Regnbågen i Haga. Matilda, som har lagt sig till med en andlig sida, kom ut från butiken med både rökelser, oljor och diverse stenar. Snart kan hon säkert börja spå mig *längtar*
 
 
 
 
 
Själv la jag mina slantar på Monki. Jag hittade två skjortklänningar samt glasögonen som jag har på mig på bilden. Nöjd tjäj häj. 
 
 
 
Sen tog vi tåget hem till Skövde igen. 
 
Tydligen tar SJ en avgift på 1200 kronor om du inte har betalat för resan innan du stiger ombord. Jag kunde inte låta bli att tänka att... Det är kostnaden av en helt vanlig biljett? Pardon me, men jag har betalat över 2000 kronor någon gång när jag har bokat jobbresa till Stockholm med kort varsel. Så BAAAM SJ. Man kan visst köpa "biljett" ombord.
 
 
 
 
Jo jag vet, nu kommer ni komma med massa förnuftig biljettåsikter och slå hål på min slå hål på SJ, men vi kan väl låtsas som att jag är smart okeeeeeej?
 
Jag ÄLSKAR för övrigt att konduktören på tåget meddelade att hon följer mig och Matilda på Instagram.
 
- Ni brukar nämna att tågen alltid är sena, skrattade hon.
 
Och så skrattade vi. Och skämdes lite.
 
Och sen blev tåget sent. 
 
Haha... Åh ♥ Jag hyser någon slags hatkärlek till den svenska infrastrukturen. Helt klart. Dock bara kärlek till konduktören i fråga. 
 

Kommentera gärna!
S

Haha ja är det inte så att det är 1200 kr utöver kostaden för en biljett?

Svar: vet inte, det förtäljer inte skylten i alla fall? ;)
Moa DeBruin

2018-04-22 ♥ 19:26:49
Konduktören

Det var superkul att få säga hej till er, tycker ni två är fantastiska ❤️

Förseningen som uppstod var ändå en av dom mest förlåtliga tror jag med tanke på omständigheterna :) Hoppas ni kommer i rätt tid nästa gång 😅

Svar: Ooooo ja, mest förlåtliga av de förseningar jag varit med om <3 Tur vi har varandra på tågen jag och Matilda, då gör det inte så mycket om tågen blir sena ;)
Moa DeBruin

2018-04-23 ♥ 08:41:15

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback