Sju saker ni inte visste om mig

1. Jag ogillar att låta mat stå framme. Jag får svettningar bara jag tänker på folk som låter smör eller mjölkpaket stå framme på diskbänken en hel morgon och förmiddag. Hu! 
 
2. Jag har aldrig somnat vid en nattning av barnen. Det är imponerande ändå, snudd på superkraft, med tanke på hur trött jag har varit under vissa småbarnsperioder. 
 
3. Jag HATAR all typ av skval-ljud. Vi har till exempel skvalmusik i fikadelen på kontoret, något jag alltid går och stänger av. Sedan går någon och sätter på musiken igen. Och så stänger jag av. Och så sätts det på. Och så stänger jag av. Och på så vis får vi alla sträcka på benen om dagarna. 
 
4. Jag dricker en kopp te varje vardagkväll. Ente ena kväller utan ena kôpp är mitt mantra. På västgötska.
 
5. Jag är alltid i extremt god i tid. Jag måste snarare hejda mig själv att inte vara i föööör god tid. 
 
6. En dålig sida jag har är att jag ofta vill justera saker som är bestämda. Inte att jag avbokar, utan mer att jag vill toppa det som vi har bokat. Jag tänker att saker kan bli ÄNNU bättre och ÄNNU roligare om "vi gör så här istället". Jag vill optimera livet liksom. Men min man kan bli rääääätt trött på mig. 
 
7. Jag kan ta loss mitt eget huvud och balansera i näven. Det är sant! Kolla:
 
 
 
 
 
Slut på saker ni kanske ändå visste om mig?

Kommentera gärna!
Anonym

Oj vad lika vi var då (förutom det där med huvudet, det kan inte jag. Men ettan, herregud, ettan!! Jag kom på besök till en släkting vid lunchtid och då hade hon gjort en kycklinggryta som stod framme på köksbänken och som vi skulle ha till MIDDAG! Alltså, kyckling! Stod framme hela dagen! Åh herregud, att jag överlevde.

Svar: haha <3
Moa DeBruin

2018-04-23 ♥ 21:14:12
Kusin P

ALDRIG somnat vid nattning?!? I den här familjen somnar alltid mamman innan barnet🙈😴

Svar: Nix aldrig! Jag säger ju att det är en superkraft :)
Moa DeBruin

2018-04-24 ♥ 17:39:35

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback