Tacksamhet gånger två

Vi verkar ha klarat oss från vidare magsjuka! YEY! Tacksamt. 
 
Vet ni vad? Nä det klart ni inte vet för ni är väl inga tankeläsare heller. Men igår kom jag till insikt med vilken årstid då det är som allra bäst att ha hus (eller för all del en balkong) - VÅREN.
 
Höst och vinter är ju strunt samma. Sommaren visst, samtidigt är man iväg mycket på sommaren och aktiverar sig på olika vis så huset är inte bärande för utevistelse. Men våren med dess skiftande väder och temperatur, då är det gött att kunna vara spontan. Typ - just precis nu är solen framme, vinden stilla och jag har tid att slappa en stund. Att då kunna koka en kopp kaffe, grabba en tidning och kliva ut på altanen bara så där, det är MAGI för en som bott i lägenhet utan balkong alldeles för länge. 
 
Eller det här med att barnen utan vidare planering kan springa ut och cykla, spela fotboll och leka med grannbarnen. Det är också magi. Vi hade ju inte ens en gård utanför vår förra lägenhet. Dessutom extra härligt nu när barnen är större och vi inte måste vara dom i hasorna varje sekund. 
 
Mm. Allt det gör mig extra tacksam att vi till slut hittade vårt lilla radhus efter år av letande och budande. 
 
 
 

Kommentera gärna!
Louise

Om bara altanen kunde smälta fram nån gång..

Svar: Vart bor du? Här i Skövde är snön bort. Praise the lord 🙏🏻
Moa DeBruin

2018-04-13 ♥ 10:05:27
Helena

I agree! Jag ska strax flytta från min stora balkong med sol jämt och det absolut största orosmomentet har varit om jag ska lyckas hitta en ny lägenhet med samma balkongstandard. Förstå min glädje när nya lägenheten har dubbla balkonger som erbjuder sol hela dygnet och där ett mindre fotbollslag skulle kunna ha turnering.

Svar: Åh vad härlig! Grattis! 😁
Moa DeBruin

2018-04-13 ♥ 10:14:54
Anonym

Åh, jag instämmer! Vi har morgon/förmiddagssol på vår altan vilket är ljuvligt då jag älskar morgonkaffe på altanen. Saknar dock kvällssolen denna tid. Tur då, att vårt radhus har en liten täppa på framsidan där jag kan sitta och götta mig. Nackdelen är dock att där passerar varenda människa i vår länga, så nu vet alla om att när våren och värmen kommer förvandlas jag till världens lataste människa som bara vill sitta bänkad på en stol och njuta av livet, ensam eller tillsammans med sambo eller barn. Men det bjussar jag på för guds skull, är det nån gång man ska njuta och skita i hushållet så är det nu! 😀👌🏻

Svar: Verkligen! Helt rätt! 😁
Moa DeBruin

2018-04-14 ♥ 07:05:23

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback