Vad har jag gjort?

 

Vad gjorde du kl 08 imorse: Ropade extrakläderna också! efter Spiderpapa. Inte för att HAN behövde några extrakläder, men barnet han skulle lämna på förskolan behövde det.

 

Det sista du sa högt: Extrakläderna också! Tur att jag inte bara jobbar hemma utan även på kontor några dagar i veckan annars hade det inte blivit mycket vettigt sagt om dagarna. 


Det senaste någon sa till dig: Ja just det (i samband med att jag sa extrakläderna också!) (you do the math). 


Vad var det senaste du åt: Gårdagens rester av korv och gnocchi. 

 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Planerade morgondagens podinspelning med Regina över messenger. 

 

 

Jag och min podpartner.
 

 

Morgon eller nattmänniska: Lider av nattskräck och får ångest efter klockan 00:00 så jag skulle nog säga att jag är en morgonmänniska. 

Längtar du mest efter just nu: Att min mens ska vara över. No offence lilla mensen men finns inget som är så härligt som vetskapen om att det är en hel månad kvar till äggen ska kläckas igen. 


Sover du tungt? Om att vakna av att det susar till i ett rör räknas som att sova tungt - ja då sover jag väldigt tungt. 

 
Vad ska du göra härnäst: Eventuellt kika ner i diskmaskinen för att se om idag är dagen då den har plockat ur sig själv *lever på hoppet*. 


Höger eller vänsterhänt: Extremt högerhänt! Min vänsterhand är som en slapp och lat tonåring som blir chockad över att ibland behöva hjälpa till. 


Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback