Var inte rädda

Idag fyller kära, kära Spiderpapa år. Denna ööönderbara man och pappa.
 
Vi firade med frukost på sängen och åttaåringen hade slöjdat en smörkniv i present. Den har han längtat sååååå efter att få ge bort. 
 
- Jag längtar till söndag... har mumlat ända sedan i måndags och nog sett fram emot denna födelsedag mer än födelsedagsbarnet själv. 
 
Men så är det ju även en härlig känsla att få ge. 
 
Femåringen å sin sida har haft fullt sjå med att hålla tungan rätt i mun och INTE berätta om smörknivspresenten. Lite risky att vi delgav honom informationen från första början, kan jag tycka. Att berätta en hemlighet för en femåring är ju lite som att lämna ut sina uppgifter till Facebook - det läcker gärna. Men femåringen klarade att hålla på uppgifterna, som väl var. Vilket är mer än vad man kan säga om Facebook. 
 
 
 
Nyslöjdad smörkniv in action. 
 
 
 
Vidare fick Spiderpapa biljetter till Henrik Schyfferts show, så den var vi sett idag. "Var inte rädda" heter föreställningen. Spiderpapa var ironiskt nog rädd innan det började för vi satt farligt nära scenen och det vet vi ju alla hur lätt hänt det är att bli indragen i en stand up-show. Men det blev vi inte. Några andra på raden framför blev istället kvällens driftkuckun. Pjuh. 
 
 
 
 
 
 
 
Föreställningen var för övrigt SÅ BRA! Speciellt delen om jämställdhet och delen om hur lång tid det tar för en svensk att komma ut i arbetslivet. Sjukt kul. Ni som vet vet. 

Kommentera gärna!
Nathalie

Åh vad kul och STORT GRATTIS till honom! Imponerande av 5åringen med! Jag kan knappt själv hålla hemlisar sådär, haha.
Kram

Svar: tack tack hälsar födelsedagsbarnet :)
Moa DeBruin

2018-04-08 ♥ 19:44:46 » URL: http://naatly.se
M

Har du någonsin berättat hur ni spiderparet träffades?? Mvh någon som behöver tips över hur man hittat någon så rätt.......

Svar: hm... jo men det har jag nog berättat? Men jag kan berätta igen :)
Moa DeBruin

2018-04-08 ♥ 21:25:00
Ellen

Jag såg dig! Men jag satt på andra raden i MITTEN, precis bakom Isak som schyffert pratade med hela tiden. Jag är också 90-talist och var en hårsmån från att bli Isak. Ångest och kallsvettning, jaaaa. Showen var skitrolig ända tills han började häckla folk. Det blev en annan vändning på föreställningen och det var väl sådääääär.

Svar: Gött att du slapp bli Isak haha!
Moa DeBruin

2018-04-09 ♥ 08:46:15
Anna-Maria

Härligt födelsedagsfirande! :) Kul att föreställningen var bra. Hemmagjorda presenter och upplevelser är ju nästan det bästa man kan få. :) Jag har vänligt men bestämt frånsagt mig all slags köksutrustning och prydnadssaker nu i 30årspresent. Haha! Istället fick jag en väldigt önskad robotdammsugare! 😁🎉

Svar: grattis på föllsisdagen! :)
Moa DeBruin

2018-04-09 ♥ 09:07:41 » URL: http://Http://www.amoll.net
Amanda

Grattis till honom! Och jag fullkomligt ÄLSKAR liknelsen med facebook. Du kan verkligen skriva humor!

Svar: tack snälla :)
Moa DeBruin

2018-04-10 ♥ 00:09:33 » URL: http://stolendance.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback