Bröllopsplanering!

Vi ska ju som bekant vara toastmaster och toastmadame på våra kompisars bröllopsfest i oktober. 
 
Häromdagen planerade vi delar av festen med brudparet. 
 
Jag kan meddela att det är lätt att komma på bra idéer och extremt lätt att komma på KATASTROFALA idéer.
 
5 katastrofala idéer:
 
1. Vi inleder festen med att släcka ner i lokalen och visa parets vigselvideo på 1 timma och femtiofem minuter. Ingen av gästerna får äta eller dricka innan filmen och om någon råkar harkla sig eller mumla något får de onda ögat av toastmadame. 
 
2. Alla som vill får gå 18 hål golf då festen praktiskt nog hålls på en golfrestaurang. De som inte golfar får vänta. Ingen mat eller dryck innan rundan. 
 
3. Festen inleds med att bruden "kidnappas" och brudgummen måste lösa ett antal uppgifter innan han får bruden tillbaka. Något han givetvis lyckas sent med och bruden äntrar åter festen någon gång efter midnatt. 
 
4. Föregående är tydligen en populär "lek" på tyska bröllop. Möjligen med tvisten att brudgummen får tillbaka sin brud innan middagen. 
 
5. Vi spelar I did it my way med Frank Sinatra upprepat och väldigt högt (mitt förslag) (på grund av att det är min favoritlåt just nu). 
 
Vad tror ni??
 
 
Bild från mitt eget bröllis.
 

Kommentera gärna!
Anonym

Låter trevligt. Föreslår att ni till punkt nr 1 lägger till att om någon harklar sig, hostar, går på toaletten eller på annat sätt förstör upplevelsen spolar toastmadame tillbaka filmen och börjar om. Mvh vän av ordning

Svar: JA! självklart!
Moa DeBruin

2018-08-18 ♥ 10:59:52
Anonym

Åh gör ett inlägg om ditt bröllop!!!!

Svar: haha ja visst!
Moa DeBruin

2018-08-18 ♥ 13:07:41
Anonym

Nummer 3 förekommer också på finskspråkiga bröllop i Finland. Ofta är det utklädda män (rånare med strumpbyxor på huvudet, brandmän osv) som stormar in och kidnappar bruden. Mycket lyckat, rekommenderas! 😊 👌 /Tanja från Österbotten

Svar: Haha låter onekligen som action 😊👌🏻
Moa DeBruin

2018-08-18 ♥ 19:14:26

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback