Duschdörr!

Vi har blivit med duschdörr! 
 
 
 
 
 
 
Det kanske inte berör er så mycket med mig berör det MASSOR! Vi har fram till nyss haft ett draperi till duschen och draperi är bed-e-röv-ligt när man är fyra personer som delar på duschen. Ja inte samtidigt då, men ni fattar.  In och ut har det dagligen flaxats och draperiet har i sammanhanget varit ungefär lika effektivt som att hänga en bit toalettpapper som skydd mot strålen.
 
Zero effekt.
 
Okej lite effekt kanske, men låt mig vara i-lands-dramatisk nu. Tack. 
 
Upp kom duschdörren igår och vad jag trodde var en enkel montering visade sig vara FEM TIMMAR av skruvande och meckande. En duschdörr slänger man inte upp på en kafferast, det vet vi nu. 
 
Så om inte monteringen av den här dörren höjer värdet på huset med det dubbla så vet jag inte??
 
Jag kommer kräva att det står med i framtida eventuella Hemnetannonser:
 
Exklusivt ditmonterad duschdörr av femtimmars-karaktär! Väl värd ett förhandsbud!

Kommentera gärna!
Becka

Vet inte om det är meningen och vissa kanske tycker det är ett i-landsproblem.... men... det kommer reklam när man läser via bloglovin’ som täcker hela skärmen och man måste lyfta på handen för att trycka bort den. Jag gillar inte det. Slitit hela dagen och så måste man lyfta handen för att trycka bort reklam när man äntligen får en lugn stund över. :( (läser via IPad om det gör någon skillnad).

Med vänlig hälsning, latmasken

Svar: halloj! Jag har sett detta och håller med dig. Jag gillar det inte heller och det stör läsaren, vilket inte borde vara ett mål :) Jag ska kolla med mina kontakter på blogg.se hur länge detta planerar ligga
Moa DeBruin

2018-08-21 ♥ 13:21:15

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback