Spiderchick

Jaaaa!
Jag fick ett meddelande igår som fick mig att skrika rakt ut.
 
Matilda som satt intill mig hoppade högt av förskräckelse och trodde att något hemskt hade hänt. Men tvärt om. Något fantastiskt hade hänt!
 
Min bror och svägerska har vunnit budgivningen på en lägenhet!
 
Eller snarare - det blev aldrig någon budgivning. De fick köpa objektet efter en förhandsvisning. DRÖMMEN säger en person som vet hur det är att lägga bud mot typ HUNDRA STYCKEN andra potentiella köpare (kan eventuellt ha efterkonstruerat den siffran). 
 
Lägenheten ligger i samma område som vi bor i vilket också är DRÖMMEN. Lyxen i att ha gångavstånd till familj med allt vad det innebär... Jag ser redan framför mig hur vi kan hjälpa varandra i vardagspusslet, spontanumgås och bruncha på söndagar. Plus att jag vet att de kommer trivas så himla bra i vårt område!
 
Aaaaa... Goda nyheter.
 
 
 
 
Martina

Kul! Jag gjorde exakt samma sak, vann en budgivning på en lägenhet igår, där säljaren tog mitt bud bara så där! Det är ju då man känner iofs att man kunde lagt budet lite lägre, men ja ja, det kan man ju aldrig veta. Good times för köpare nu! Inte lika kul att jag nu ska sälja min gamla lägenhet och inte vet om det finns några köpare till den, men men...

Svar: Grattis! 😄 hoppas säljet med gamla lägenheten går bra. Du kanske kan glädja en köpare på samma vis 😏
Moa DeBruin

Emelie

Skrev i i lägger om din sons först dag. Idag var första dagen för min de gick bra och fröken berömde han över hur högt han sjungit osv. Stolt i mamma hjärtat. Sen va han arg resten av dagen. Kanske mkt intryck 😂😂

Svar: Härligt att det gick bra! Klassiker att dom är skitsura efteråt 😂💕
Moa DeBruin

Borran

Åh! Grattis!!! Vad roligt! Det är verkligen en dröm😍😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress