Kissnödig dröm

Jag var SÅÅÅ kissnödig i natt! Men jag orkade inte gå upp på toaletten. Jag försökte somna om och drömma ordentligt men hela tiden sökte sig kissnödigheten in i mitt medvetande. 
 
Ungefär så här (så att ni får en känsla): 
 
Det var en gång en prinsessa som var så kissnödig att halva kungariket... Eller nej nej. Ingen var kissnödig. Det var en gång en prinsessa som var så SMART att hela kungariket kissade på si... NEJ! Stopp stopp. Det var en gång en prinsessa som var så SMART att hela kungariket HURRADE med kissblåsorna fyllda till bre... Nej nej. Spola tillbaka. Det var en gång en prinsessa som var så SMART att hela kungariket HURRADE med VINGLASEN fyllda till bredden. Och sen kissade dom lyckligt på sig i alla sina da... STOPP! 
 
Ni hör ju. Omöjligt att drömma med en blåsa som pockar på uppmärksamhet.
 
Till slut fick jag ge upp och palla mig till toaletten. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Jule

"Spola tillbaka." 😂

2018-08-06 ♥ 20:34:35
Marielle

Gjorde samma sak för några månader sen men för mig slutade det inte riktigt lika bra om man säger så... Jag drömde att jag kissade och gjorde det på riktigt också. Att väcka sambon och informera att han får flytta ut på soffan på grund av kissmarinerad bäddmadrass var så pinsamt att jag bara ville dö haha. Tror aldrig han har skrattat så mycket.

Svar: haha... OPS!
Moa DeBruin

2018-08-07 ♥ 06:51:45
Film&serier bloggen

Haha. Om jag är kissnödig när jag sover brukar jag drömma att jag går runt och letar efter en toalett. Då går jag på toaletten, annars är jag rädd att jag ska råka kissa på mig i sömnen för att jag tror att jag sitter på en toalett *skratt* (inte för att det någonsin har hänt ÄN, men man kan aldrig vara 100 % säker...)

2018-08-07 ♥ 08:22:29 » URL: http://filmandserier.blogg.se
Malin Gebre-Medhin

Jag drömmer också alltid att jag letar efter en toalett men de funkar aldrig, eller går inte att låsa osv. Sen vaknar jag i panik och måste kolla så jag inte kissat i sängen. Och nu är jag gravid så jag drömmer det HELA TIDEN. Mycket stressigt.

2018-08-08 ♥ 08:20:46 » URL: http://ultramalin.blogg.se/
Hanna

Alltså JA, vad är det med dessa kissdrömmar? Ganska tydligt budskap från kroppen i för sig. Jag har börjat lära mig nu att det bara är att gå upp så fort antydning till kissnödighet kommer, för det går inte att vinna den kampen :(

2018-08-09 ♥ 10:08:23 » URL: http://nouw.com/hannashyllningar

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback