Løkken-reunion

Igår hade vi Løkken-reuinon med våra kompisar. Vilket är lite lustigt med tanke på att vi inte ens bodde i Løkken utan en timma därifrån? Men vi gjorde ju ett besök i Løkken och det gjorde tydligen avtryck på oss. 
 
Tips: Införskaffa en ishink att placera drycken i när du har gäster. Jag lovar OMEDELBAR lyxkänsla. Du kan servera utgånget kranvatten och det kommer fortfarande kännas svinlyxigt om det ligger i en ishink. 
 
 
 
 
Jag vet faktiskt inget bättre partytrick? Inte sedan jag hade som trick att avslöja min bankomatkod. Den var 1234, nåt sånt. Minns inte exakt. Men den var så enkel att jag bara var tvungen att berätta den för folk. Det här var på tiden då man inte kunde välja sin egen kod utan blev tilldelad en. Där av fascinationen. Nu kan man ju välja 1111 redan idag för all del. Men var man helt utelämnad till bankernas nycker. 
 
Huuuuur som helst - ishink är mitt tips. Att avslöja sin bankomatkod är kanske inte ett tips. 
 
Sen käkade vi tacos 2.0. Eller snarare en massa gött i tortillabröd. Vi snackar halloumi, falafel, fetaostkräm, mango, grönsaker, guacemole, oliver, pinjenötter, picklad lök MED MERA!
 
Snabbrecept: Hacka allt du tycker är gott, lägg i ett tunt bröd. ÄT. 
 
 
 
 
 
En mycket trevlig kväll!

Kommentera gärna!
Katta

Min första tilldelade bankkod var mitten rakt ner.
Det var såklart lätt att komma ihåg men ändå?
Så himla skumt.

Svar: Haha grym kod!
Moa DeBruin

2018-08-20 ♥ 19:56:31

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback