Namngivning

I helgen var vi på namngivning för min lilla snuffiluffituffisnuffisnuff!!! <3
 
Även kallad mitt brorsbarn. 
 
Väldigt roligt att träffa kusiner, mostrar och diverse. 
 
Vi åt smörgåstårta till mat och prinsesstårta till efterrätt. När alla rätter är tårta - då vet man att man har hamnat på ett ÄKTA svenskt kalas. Älskvärt förstås. Och GOTT.
 
 
 
 
En rolig grej är att jag fick tillbaka mina skor och min kusin fick tillbaka sin tandbortsladdare. Jag glömde mina skor när vi bodde hos henne i Lund under semestern och fick av misstag med mig hennes laddare till Skövde. Jag har med andra ord gått barfota och min kusin har inte borstat tänderna. På två veckor. Kan vi ju låtsas för dramatikens skull. 
 
 
 
 
 
Jag och min man matchade i grönt. 
 
 
 
 
 
Jag och min kusin matchade i hantering av bebisar. 
 
 
 
 
 
En mycket mysig namngivning! 
 
 

Kommentera gärna!
Kusin P

Alltså den bilden😂🙈 Tycker den säger mer om fotografen än om oss😅

Svar: haha ja möjligen.... ;) <3
Moa DeBruin

2018-08-14 ♥ 10:46:27
Martina

Jag ska köpa lägenhet. Det är skitsvårt! Nu ser det ut som ni varit på kalas i den föreningen jag var och tittade på en lägenhet i igår, och jag bara "fasen, trodde jag bestämt mig för att jag inte ska ha den, men åh, de har kanske en bra lokal som man kan ha fester i, vore kanske skitbra! Är det här ett tecken på att det är den lägenheten jag borde köpa?" Så säg gärna emot, inte alls trevliga lokaler, alternativt inte alls på Gransikagatan? /MVH hon som gärna vill att nån annan tar svåra beslut åt henne

Svar: Åh svårt! Min bror bor mitt emot lokalen så inte samma förening va? Överlag tänker jag nog att är man tveksam så är man tveksam av en anledning. När vi hittade vårt radhus kändes ALLT rätt. Det var liksom ingen tvekan. Men bara du kan veta 😊
Moa DeBruin

2018-08-15 ♥ 11:58:35
Malou

Berätta mer om din klänning plz?

Svar: den är från Åhlens :)
Moa DeBruin

2018-08-15 ♥ 15:16:13

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback