Sömnmätning

I natt har jag mätt min sömn med en app. Jag fick min man att göra det samma. 
 
Här är min sovkurva. Jag blev förvånad att jag ändå verkar sova så djupt? 
 
 
 
 
Jag har alltid inbillat mig att jag sover lätt. Men jag tror snarare att småbarnsåren har gjort att jag har väldigt lätt för att vakna när det "gäller". Jag är som en ninja som gör ett karatehopp rätt upp från lägsta till högsta kurvan.
 
Vid klockan 06 ser man att jag vaknade av min mans sömn-app som signalerade något. Sedan vaknade jag 07:30 igen av hans alarm. 
 
Appen har spelat in 8 minuters snark också vilket givetvis inte är min snark. Det är min mans snarkande. Nu kan jag tyvärr inte lyssna på inspelningen för det behöver man premiumkonto för. Men jag behöver inga ytterligare bevis. Jag är säker (eller så har jag blivit en snarkare i förnekelse) (det är ju det snarkare gör förutom att snarka - förnekar) (kanske signar premium ändå).
 
Här är min mans kurva. Jag vet inte riktigt vad han har haft för sig i natt? Förutom att snarka. 
 
 
 
 
Min man menar att jag buffade på honom vid 02-snåret (jag gör det när han snarkar) och det är därför kurvan visar att han var typ vaken då. Men se det kan man se på MIN sömnkurva att jag INTE gjorde. 
 
HA!
 
AAaahhh... Så skönt att äntligen kunna odla fram säkra bevis i vårt äktenskap!
 
Jag råkade förresten sätta igång appen på jobbet igår i vaket tillstånd och är ändå förvånad att jag har haft två dippar? Antagligen var jag tillfälligt tyst då. 
 
 
 
 
 
Japp.
 
Nu ska vi fortsätta mäta vårt sovande i fem nätter och sedan kan man tydligen utröna någon slags kvalité på sömnen. 
 
Myyyyyycket intressant.
 
*smeker min djupsömn medhårs*
 
 

Kommentera gärna!
Marias bokhylla

Åh jag blev så sugen på att prova en sån app, men skulle jag då bevis på hur lite jag sover på grund av de här tvillingarna som vill umgås massa på nätterna skulle jag nog bli ännu tröttare. 😂

Svar: ja vissa tillfällen i livet behöver man kanske inte veta ;)
Moa DeBruin

2018-08-15 ♥ 08:50:27 » URL: http://mariasbokhylla.wordpress.com
Anonym

Vilken app??? Måste ha

Svar: Sleep cycle heter den :)
Moa DeBruin

2018-08-15 ♥ 08:51:08
Linda Cathrine Liljemalm

Med en snart 2 åring som sover väldigt dåligt var det bara deprimerande att göra en sömnregistrering och se alla uppvak, håller tummarna på att få sova om några år ;)

Svar: Du sover snart igen! Lovar! 😄
Moa DeBruin

2018-08-15 ♥ 09:23:49 » URL: http://lindacathrine.se/
Carola

Jag använder också den där appen! Rätt skönt att se varför jag är så trött... Snittar väl på ca 4½ timme. Inatt sov jag dock mer än vanligt, hela 6 timmar och 52 minuter! Man blir visst trött av en heldag på Liseberg... Och ja, jag överlevde, alla som var med överlevde! Dock vågade jag inte åka Valkyria... födelsedagsbarnet fick med sig sin pappa på åkturen iaf, så de åkte... och jag höll på att dö av nervositet där jag stod på marken. Sedan åkte samma unge Mechanica, Loke och sådant ihop med kompis medan vi andra stod fega på marken.
Efter många års vånda åkte jag däremot Helix för första gången, den var ju underbar! Var tvungen att åka den en gång till sedan och sitta längst fram. Balder åkte vi väl en 4 gånger också... och en massa annat!

Svar: Oj! Modig du är!! Och vilket modigt barn du har 🙈😁
Moa DeBruin

2018-08-15 ♥ 12:37:09
Carola

Frågan är väl om min unge är modig eller galen... 😁

2018-08-15 ♥ 16:21:36
Frida

Jag älskar Sleep Cycle! Har använt den i flera år och tycker faktiskt att jag vaknar piggare tack vare den intelligenta snoozen. Jag har också förstått att jag kräver ganska mycket sömn, ungefär åtta timmar, för att sova riktigt bra.

Svar: Spännande! Jag ser fram emot att utvärdera min sömn :)
Moa DeBruin

2018-08-16 ♥ 22:15:15
Lis1

Snacka om ett synkat par! Båda sov som djupast vid halv två :)

Svar: yääää! ;)
Moa DeBruin

2018-08-17 ♥ 20:11:50

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback