Två glasanekdoter

Eftersom det aldrig är fel att slänga sig med en anekdot eller två tänkte jag här delge er, ja två sådana. De har båda med glas att göra.
 
Två stycken glas-anekdoter: 
 
1. Tanden i glaset 
Det föreföll sig som så att ett barn tappade en tand. Denna tand placerades omsorgsfullt i ett glas med vatten, så som traditionen säger. Nästa morgon vaknade mamman (läs: jag) upp av att barnet ropade från sitt rum och undrade vart glaset hade tagit vägen? Glaset? tänkte mamman innan hon i skräckfylld slowmotion mindes hur hon gått och plockat kvällen innan och muttrat över att "ungarna ställer disk på sina rum". Mamman fick snabbt som attan fylla ett nytt glas med vatten, låna en guldpeng från ett annat barns besparingar och sedan fabricera ihop en historia om att tandfen hade flyttat glaset till köket. Barnet = föga imponerad. 
 
2. Linsen i glaset 
Det föreföll sig som så att ett gift par (läs: våra kompisar) åkte på semester utomlands. Väl på badorten insåg den mer synsvaga personen i förhållandet att han hade glömt sin linsvätska hemma. Attans också! Men han var inte sämre problemlösare än att han placerade sina linser i ett glas med vatten i väntan på att ett apotek skulle öppna morgonen efter. Under kvällen blev frun rysligt törstig och slukade allt innehåll i ett vattenglas som stod framme. Och ja, där åkte linserna med. Nu hade mannen inte bara förlorat sina månadslinser - han hade även en MAGSJUK fru. Jopp. Det är tydligen inte förenligt med tarmfloran att dricka linser. 
 
Tack för att ni läste. 
 
 
 
Anekdotberätterskan. 
 

Kommentera gärna!
C

Haha jag har en kombo av dom 2 anekdoterna. En kompis barn hade tappat en tand och som sig bör lagt den i ett glas med vatten. Under kvällen lyckas pappan i familjen dricka upp hela glaset med vatten plus tand! Gick dock bra ändå då dom ju upptäckte skadan innan barnet märkt nåt och hann fylla upp ett glas med vatten och peng 😂

Svar: 😂😂
Moa DeBruin

2018-08-29 ♥ 19:14:40
Frida

Ha ha - min anekdot påminner om anekdot nummer två. Vid ett tillfälle tappade jag bort mitt linsetui, varför jag letade fram två gamla glöggmuggar ur köksskåpet vilka jag lägger linserna i. Av oklar anledning lämnar jag linserna i muggarna i skåpet några månader och blir inte påmind om dem förrän min brors kompis vid en glöggfest jag anordnar smyger ut till mig i köket och visar linserna han nyligen spottat ut i handen. Ryser fortfarande när jag tänker på det🙈

Svar: Haha 😂😂
Moa DeBruin

2018-08-29 ♥ 21:53:08
Jessica

Reagerade på att han la linserna i vatten, jag trodde det va big no no 🧐

Svar: Vettisjuttsingen, men det var i alla fall vad som hände 😆
Moa DeBruin

2018-08-29 ♥ 22:10:07
Ida

Min man slängde ut sonens första tand. K a t a s t r o f. Tack vare min mycket välutvecklade förmåga att ljuga på stående fot är vi fortfarande en hel familj.

Svar: Haha! Vad skönt 😁
Moa DeBruin

2018-08-30 ♥ 08:26:41
Marielle

Ursäkta mig om denna fråga redan har besvarats, men när (om?!) kommer podden tillbaka efter sommaruppehållet?
Har inte lyssnat på poddar i sommar utan lyssnade ikapp nu och ni är sååå bra! Jag dog när ni pratade om att råka gå till gynekologen i jumpsuit.

Svar: Hehe 😆 inget är klart ännu, jag får återkomma i ämnet 😊
Moa DeBruin

2018-08-30 ♥ 09:02:56
Frida

Har ett kattungedagis hemma ibland, och kattungar gör ju lite som de vill med att gå på bord osv. Jag och en vän satt och pratade när en katt hoppade upp och drog en stor slick i mitt vattenglas. En sån slick så det bubblar om nosen.

"Haha oj va tokigt, nu ska jag komma ihåg att inte dricka det här"
:))))

*slurp*

Svar: haha... Vad mysigt det låter med kattungedagis för övrigt!! Älskar katter <3
Moa DeBruin

2018-08-30 ♥ 13:28:53 » URL: http://fridanygard.blo.gg

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback