A star is born

Igår var jag och några kompisar och såg A star is born på bio. 

 

En fantastisk film! Jag älskar Lady Gaga och Bradley Cooper är ju inte svintråkig att titta på. Det är ju inte så att ögonen blöder när han är i bild direkt. Snarare springer ögonen upp för en sommaräng utan att bli det minsta trötta.

 

 

 

 

 

Sen älskar jag filmer där jag sveps med i en känsla och starkt känner det där vill JAG uppleva! Vilket A Star is Born gjorde. 

 

Varför får inte jag bo i USA och träffa en svinsnygg, känd musiker av en slump som plockar upp mig på scen inför 100 000 personer och låter mig sjunga? Va? Varför??

 

För att det hade blivit katastrof såklart, svarar mitt förnuft. För jag kan inte sjunga och min enda favoritlåt Han tog av sig sin kavaj av Lasse Berghagen hade antagligen inte gjort sig inför alla amerikaner. 

 

Men ändåååå… 

 

Bra film. Jag rekommenderar A Star is born. 


Kommentera gärna!
Jonna

Känner ändå att chansen att du får samma reaktion när du intar scenen oxh bränner av din tolkning av han tar av sig sin kavaj som ally får för shallow inte är helt obefintlig ändä. Om du wailar iväg lite i refrängerna så tror jag publikhavet tappar det totalt! 😁😁😁 har f ö haft shallow på repeat hela dagen. Mvh besatt

Svar: haha... tack för pepp!
Moa DeBruin

2018-12-06 ♥ 19:21:31
Josefin

OKEJ det där lät ju SJUKT gott?!? Jag har Redfellas i mitt lokala centrum cirkus 3 min prommis från mitt hem, men aldrig köpt nått pga salladerna där ser så …. trötta ut. Men måste ju testa denna smoothie!!!!

Svar: ja vi ÄLSKAR i alla fall denna variant! :)
Moa DeBruin

2018-12-07 ♥ 10:03:06

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback