Spiderchick

Äldre barn med fina recensioner
Det är så rysligt mysigt att ha äldre barn!
 
Idag tog jag och sexåringen en pizza och (ännu en) smoothie på stan (vårt beroende, ni vet) och bara det att liksom kunna sitta (still!) och prata en stund?? Och skratta tillsammans för man har typ samma humor, det är så häftigt att göra det med sina barn!
 
 
 
 
 
 
Ett samtal med en sexåring blir sällan tråkig kan jag tala om. Det kan handla om allt ifrån hur moln rör sig på himlen till referat om vad skolfröken har sagt eller varför chili finns ("för att det finns dom som gillar starkt").
 
 
 
 
Vi delade på en pizza med kyckling och avokado. Sexåringen gav maten fina recensioner (trots att all avokado tillföll mig).
 
– Pizzan är så god för osten smälter ner i halsen, förklarade han. Och kycklingen är god för den smakar verkligen kyckling.
 
Well. Att något verkligen smakar vad det ska smaka är inte en självklarhet alla gånger, så DET mina vänner, kallar jag ett gott betyg.
Isabell

ÄLSKAR att läsa sånt här när man är mitt uppe i 2årstrots med allt vad det innebär & är höggravid & allt. Tänk va, att det kommer finnas en tid i livet med andningspauser som inte är påtvingade 🙈

Svar: det kommer! :)
Moa DeBruin

Sara

Jag har just nu en 2,5-åring och en 13 - månaders hemma och även om jag tycker dom är världens gosigaste o underbaraste... Så kan jag inte låta bli att längta lite till dom blir större. Jag kommer bergis sakna det kaos som är hemma just nu om ett par år, men just nu känns det mer som att försöka överleva hemma i väntan på att få åka till jobbet o varva ner. 😂

Svar: I feel you! Jag vet precis. Lugnare tider kommer och ja då börjar man glömma kaoset och kan nästan sakna småbarnstiden ;)
Moa DeBruin

Tess Waltenburg

Så fint! Jag längtar tills jag kan börja göra det med mina barn som bara är 2,5 respektive 1 år gamla än så länge :)

victoriaslittleones.blogg.se

Vad roligt! Jag börjar känna igen det där med min 5-åring. Att man kan samtala men också hur förvånad jag kan bli över hur smart en 5-åring kan vara, och vilket logiskt tänkande dem kan ha 😍👏🏻

Svar: Ja verkligen! 😊❤️
Moa DeBruin

Mia

Hej! Var köpte ni pizzan, ser god ut!

Svar: Redfellas 😊
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress