Bachelor finalen (spoiler alert)

Igår gick finalen av Bachelor av stapeln och jag är fortfarande i chock!
 
Eller nä, jag känner mer en tomhet. Vad hände?
 
Det var Gabriella som fick den sista rosen. Rent känslomässigt tänkte jag hela tiden Hedvig. Hon och David kändes som gjorda för varandra! Men så gnagde en tvivel inom mig eftersom jag, som jag har nämnt tidigare, brukar hålla utkik efter produktionsmässiga vinklingar.
 
 
 
 
 
 
Exempelvis:
 
1. Vi fick inte se alls lika mycket gullegulle mellan Gabbi och David på deras dejt. Dejten mellan Hedvig och David där emot osade av kemi, framtidsplaner och fina ord.
2. I teasern inför programmet fick vi se David säga till Gabbi "men så har jag ju träffat en annan tjej..." med en tillhörande inzoomad besviken min på Gabriella. 
3. I lång-intervjun med finalisterna pratar Hedvig varmt och romantiskt om sin resa med David medan Gabriella är mer återhållsam. 
 
Dessa vinklingar sammanlagt säger att Gabriella ska vinna. Produktionen vill ju att vi tittare ska vara inställda på Hedvig för att på så vis skapa ett överraskningsmoment. 
 
 
 
 
 
 
Bubblare: Gabriella var endast någon enstaka gång med på Tjejerna avslöjar allt. Håll utkik efter det till nästa års Bachelor, den som typ aldrig är med i eftersnacket är den som vinner. Just sayin. 
 
Både Gabriella och Hedvig verkar för övrigt vara riktiga kap men jag hade hoppats på Heddan.
 
So long Bachelor för den här gången. 

Kommentera gärna!
Anonym

Jag tror vi alla har klurat ut hur de brukar vinkla det ;).

Svar: Ja det är väl ingen hjärnkirurgi direkt, och jag menar inte att JAG är svinsmart och att ingen annan förstår det här, om det nu uppfattades så? :)
Moa DeBruin

2018-12-19 ♥ 10:19:50
Anonym

Jag kände på mig det när David tog med Gabbi på minglet flera gånger bara för att få "pussa lite på henne". Sen tyckte jag han fick ett särskilt glitter i ögonen när han såg henne som han inte fick med de andra. Men sen var jag ändå lite osäker i det sista.

Svar: 😊👌🏻💕
Moa DeBruin

2018-12-19 ♥ 15:26:31
Anonym

Vilken dryg kommentar från första. Jag följer inga såna program och tyckte de var intressant eftersom jag aldrig tänkt på hur de vinklas :)

Svar: Så trevligt att ge någon en ny tanke :) Tycker också det var rätt så drygt kommenterat ;)
Moa DeBruin

2018-12-19 ♥ 20:33:10
Sofia

Jag hade inte heller luskat ut hur det funkade utan trodde och hoppades på Hedvig hela tiden.
Antiklimax!

2018-12-19 ♥ 21:57:15
Vikki

Jag hoppades nog på Gabbi, gillar hennes personlighet, tycker hon verkar så skön och go. Är inte så himla förtjust i David dock, efter att ha sett ett par eftersnack så sjönk han rätt lågt faktiskt.

Dessutom gjorde de slut nästan direkt efter de kom hem från inspelningen. Föga förvånande.

2018-12-19 ♥ 23:16:12

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback