Spiderchick

En måndag som gått i ett
Hej från en vars måndag har gått i ett (min kära man har varit iväg på jobb). 
 
Så här:
 
Vakna - lämna barn - jobb - hämta barn - hem - käka mellanmål - nej ni får inte äta glass - byta om till träningskläder - jaaaa okej taaaa glass då - ner till min bror - låna bil - iväg till handbollsträning - fastna i bilkö -  träna handboll - hem - lämna bil - handla snabbt - värma mat - duscha - och nu - LIGGER RAKLÅNG!
 
Klapp på axeln till mig själv. 
 
En humörhöjare är att det har blivit SNÖÖÖÖÖ! 
 
 
 
 
 
Det här trodde jag aldrig att jag skulle skriva på min blogg men vilken ENERGIBOOST snön är! Jag skrek rätt ut igår när jag såg att det föll flingor från himlen. Näe okej det kanske jag inte gjorde men jag PETI:ade (Pep Eventuellt Tyst Inombords). Jag känner mig genast 3000% piggare och gladare nu när det är vitt och ljust ute! Jag hoppas innerligt att det håller i sig. 
 
Jag ser fram emot att gången till vår dörr ska förvandlas till en igenfrusen puckelpist. Jag kommer NJUTA SKITEN ur den puckelpisten! Och jag kommer älska varje centimeter av vår o-skottade trädgård. Hellre det än det gråa och deppiga väder som har dominerat stan hela november och december. 
Enannan

Nä men har du tittat på Sierra burgess is a loser? :)

Svar: Haha yes!!
Moa DeBruin

Ulrica

Jag blir deprimerad av snön jag....

Svar: Jag blir deppig av allt det grå jag 😓
Moa DeBruin

Jessica S

Låter som min vardag, nästan varje dag, fast med tre stycken! Som dessutom syskonbråkar. Antingen mellanbarnet med det äldre eller mellanbarnet med det yngre. Lägg till dubbla studier på det också. 100% på en folkhögskola (bl.a filosofi och psykologi) och 100% en kurs i kriminologi på universitetet. Jag stupar i säng varje kväll...

Svar: Oj oj bra jobbat! Mina syskonbråkar en hel del dom med ;)
Moa DeBruin

Martina

Gillar inte snö egentligen, men den har ju en enda fördel: den är VIT! I det här mörkret är ju fasen allt som inte är mörkgrått helt fantastiskt!

Liselotte Larsson

Kom upp till Norrland här har vi mycket snö. Även om snön lyste med sin frånvaro länge! :)

Svar: överväger nästan att bo norr ut så här års, sååååå mycket trevligare med snö än med allt grått!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress