Julklappsklara

Mörrn! 
 
Jag och min kära man har i år chockat oss själva genom att köpa alla barnens julklappar redan innan december knappt har börjat. 
 
 
 
 
 
Grejen är den att tiden rullar på så fruktansvärt snabbt nuförtiden att fyra veckor känns som två dagar.
 
– Hjälp det är bara 48 timmar kvar till julafton! utbrast jag i slutet av november.
 
Tiden vi är inne i nu med familjelivet kräver helt klart mer planering och att vi exempelvis chockar oss själva genom att handla julklapparna med lite marginal för första gången sedan någon av oss föddes.
 
Där med inte sagt att vi har slagit in klapparna. Snälla nån. Det sparar vi till en brötig timma under julaftons förmiddag, som traditionen bjuder. 
 

Kommentera gärna!
Jeanette

Skönt att vara ute i god tid :) Sådant känns alltid så bra

2018-12-03 ♥ 10:29:24 » URL: http://nouw.com/jeanettek
Marielle

Men visst blir man sjukt mallig över sin egen briljanta framförhållning när alla julklapparna är fixade i god tid? Jag har köpt OCH slagit in alla. Vill berätta för hela världen men ingen verkar intresserad?

Svar: va?? Inte?? ;) jag är i alla fall sjukt impad!
Moa DeBruin

2018-12-03 ♥ 12:19:33
Zandra

Köpte klart mina för en månad sen. Dessutom alla med nån form av rabatt, hehe. Nöjdheten i det.

Svar: Grymt! 😁👌🏻
Moa DeBruin

2018-12-03 ♥ 20:39:47
Linda

Håhå vad najs. Och klokt att slå in senare. Jag var ute i så himla god tid ett år tyckte jag. Glömde dock märka paketen för jag hade glömt etiketter. Äh...kommer väl ihåg vems hög som är vems🤭 Gissa vem som fick sitta o öppna upp o slå om paketen dan före julafton?!😬 Nä...i så god tid ska jag inte vara i år. Köpa-ja. Slå in...den tiden kommer sedan🤗

Svar: Haha 😂
Moa DeBruin

2018-12-03 ♥ 21:41:53

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback