Spiderchick

Mitt 2018
Låt mig summera 2018 en smula, månad för månad (obs det roliga, klimatångest och badrumsläckor kan vi lägga åt sidan).
 
Januari 
Jag och Matilda ordnade en stor fest på jobbet. 
 
 
Festfixarinnorna. 
 
 
 
Februari
Det var sportlov och vi åkte till Köpenhamn. 
 
 
I Köbenhamn. 
 
 
Mars 
Jag insåg att är det något jag ska satsa mer på så är det mitt skrivande. Bestämde mig för att börja plugga och sökte kursen Skriva litteratur för barn på Linnéuniversitetet. 
 
 
April
7 april blev jag faster <3 I slutet av månaden åkte vi till Cypern. Barnen hade så roligt att de grät när vi skulle åka hem och de tvingades säga hejdå till alla nya kompisar. Sen prydde jag ett TIDNINGSOMSLAG! Gick runt och kallade mig själv för "cover girl" på ett ganska ocharmigt sätt.  
 
 
 
Covah gal. 
 
 
Maj
Åkte till Island med två kära vänner och lajvade galonklädd sumobrottare med liten häst (skrattade så mycket den resan). 
 
 
På ett rengnigt Island. 
 
 
 
 
Juni
Vi hälsade på våra vänner i Norge och åkte ut med deras båt i norska skärgården. Carolina har förresten blivit med matblogg! Kolla in den för massor av smarriga recept vettja och för att läsa lite norsk. Carro är så grym! På både matlagning och norska.
 
 
 
På en liten ö i Norge.
 
 
 
Juli
Vi åkte till Dääääänmark med kompisar och tillbringade sedan en vecka i Skåne. MiniSpider fyllde 6 år. Jag fick besked att jag kom in på skolan och blev själaglad för det. Gick och lånade all kurslitteratur på bibblan och läste på två veckor. Typiskt mig när jag får feeling för något. 
 
 
På en strand i Danmark. 
 
 
 
På en strand i Skåne. 
 
 
 
Augusti
Vårt yngsta hjärtegryn började skolan. Stort. Sen började jag skolan. Också rätt stort. 
 
September 
Stora barnet fyllde 9 år. Vi gick på bröllopsfest. Jag och Matilda föreläste på en UF Skaraborgs kick off och fick gott betyg av ungdomarna (down with the kids yaoooo). 
 
 
 
 På scen i Vara konserthus. 
 
 
Oktober 
Jag och min man toastade en bröllopsfest samt gästade ytterligare ett bröllop. Så många roliga bröllis 2018! Jag fick veta att jag och Matilda innehar Sverigerekordet vad gäller antal visningar för en film (den här filmen). 
 
November 
Fixade stor fest på jobbet igen. Min brolla blev officiellt polis och jag såg honom bakas ut i Växjö. På vägen hem åkte vi förbi Bor och hade väldigt roligt åt det. 
 
 
 
I Växjö med 200 poliser.
 
 
December 
Firade jul, inte helt otippat. Jag och min man hade femårig bröllopsdag. 
 
Summa summarum: Ett roligt år med mycket socialt umgänge och en stor dos personlig utveckling. 
Stina

Läckert att jag inser att jag läst din blogg i fem år och mer därtill då jag minns ert bröllop, eller inlägget om ert bröllop 😉😍 Din blogg är den enda jag kollar dagligen! Tycker du är så himla bra på att beskriva i ord på ett humoristiskt och igenkännande sätt, hurra för dig! 🎉🎉🙌🙌 Gött nytt år!

Svar: Tack för fina ord! <3 kul att du hängt med :)
Moa DeBruin

Jenny

Vad är det för kurs du läser? (du kanske nämnt det någon gång) Är den på distans? Är själv sugen på att ta upp mitt skrivande igen och har liksom du alltid närt en dröm att skriva en bok men vill just nu finputsa mitt skrivande och tänker att en kurs kanske är ett bra sätt att komma igång men jobbar heltid och har inte möjlighet att läsa en kurs som ej är på distans just nu. Nu blev det här en novell.

Tack för en härlig blogg och ett gott nytt år

Svar: Skriva Barnlitteratur, den är på distans ja fast med ett fåtal obligatoriska träffar. Lycka till med skrivandet :)
Moa DeBruin

Marie

Grattis till ett härligt och innehållsrikt år! Det enda som skrämmer mig är att jag så väl känner till allt det.....och du känner inte mig. Weird...
Hoppas på ett lika fantastiskt 2019 för dig (och mig!) GOTT NYTT ÅR!

Svar: glad att du läser! :) Hoppas ditt 2019 blir så som du önskar! <3
Moa DeBruin

Anonym

Men vad kul - min syrra blev också polis den dagen, jag satt på andra sidan arenan med storasystertårarna darrande i ögonvrån :’)

Svar: Najs :) en himla fin examen! <3
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress