Spiderchick

Snusängeln
Vi hade som sagt vår årliga julklappslek hemma hos mamma på julafton. 
 
 
 
 
 
 
I år hamnade den fruktade ängeln I VÅRT HUSHÅLL!
 
 
 
 
Ni som har hängt med vet ju att en ängel har varit en slags oönskad "vandringspokal" ända sedan mamma fick för sig att det nog var okej att slå in något man har pysslat ihop själv med en puttekula och en grillpinne.
 
Men notera att den gamla ängeln har ersatts av en ny ängel.
 
Just när vi trodde att den flera år gamla ängel-traditionen var över så blåste min kusins fästman liv i det hela igen genom att tillverka en ängel av en snusdosa. Snusängeln kallar vi den.
 
Jag orkar inte ens tänka på hur många år den antagligen kommer gäcka våra julklappslekar. 
 
C

Hahaha, så jädrans bra! Vi fick en fruktansvärt ful oljelampa med någon plastblomma i.. Så ful! Och till slut så kom jag på det! Hah, den där oljelampan köpte jag och min sambo som en sistaminuten souvenir till hans föräldrar (för typ 10 år sedan). Inte mer än rätt att vi fick tillbaka den kanske, men oj vad den kommer dyka upp nästa år igen i julklappsspelet :)

Svar: Way to go 😆
Moa DeBruin

Anonym

Vi har ett paket falafelmix som varje år är med i julklappsspelet. Bäst före 2008... Utmaningen är att slå in det så kreativt att man lurar övriga deltagare att tro att det är något annat.

Svar: jamen precis, samma här haha
Moa DeBruin

Nathalie

HAHAHAHA alltså det här är ju så galet roligt!! Jag minns så väl alla andra jular du skrivit om det här! Så himla kul!! 😂 Borde införas hos alla! KRAM

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress