Toalett-misstag

Lördagens fundering: Vad är mest pinigt - att råka öppna dörren för någon okänd som sitter på toaletten eller att vara den som sitter på toaletten när någon okänd öppnar?
 
Jag har upplevt båda. 
 
En gång gick jag på toaletten på ett tåg. Dörren var elektrisk eller vad det kallas och jag fick trycka på en knapp för att den skulle åka igen. Vad jag sedan missade var att man skulle trycka på ytterligare en knapp för att dörren också skulle låsa sig. När jag satt där på ringen och kissade som bäst kom det en man och tryckte upp dörren. Eh... Hej hej! Skulle du kunna stänga igen? Som en extra bonus satt det ett gäng tonårstjejer precis utanför och bevittnade showen.
 
 
 
 
En annan gång skulle jag köra spinning på gymmet och skulle snabbt gå på toaletten innan passet började. Jag slet upp dörren till toan och där satt instruktören och bytte trosskydd. Hej! Hej då!
 
Med dessa två händelser i bagaget kan jag säga att det är snäppet mer genant att vara den som öppnar dörren. Faktiskt. 
 
Roligast ever är dock det som hände min mamma på ett köpcentrum. Hon råkade slita upp dörren för en gubbe som satt och gjorde nummer två. När hon kvickt skulle stänga dörren igen visade det sig att gubben hade låst dörren, fast bara lite. Låskolven var liksom halvt ute vilket gjorde att mamma inte kunde stänga ordentligt utan fick stå och pilla med kolven en stund innan dörren gick igen.
 
Stämning mellan mamma och den bajsande gubbe: Så där. 

Kommentera gärna!
Jessica

Det är lustigt att det är mer pinsamt att va den öppnar, för då har man ju egentligen inte gjort något ”fel”. Inget fel att öppna en olåst toadörr liksom :p Är man den som sitter där inne har man ju däremot missat att låsa, det är ens eget fel och dessutom är man i en blottad situation och det BORDE vara mest pinsamt. Men jag håller med om att det är värre att va den som öppnar! Varför?

Svar: Ja men det är nog det att man borde ”fattat” att det var upptaget. Man är den som inkräktar liksom 🤷🏼‍♀️😆
Moa DeBruin

2018-12-01 ♥ 12:35:24
Anonym

Min värsta upplevelse är nog när jag var hemma hos en kille jag träffade ett tag. Jag hade bara varit där någon enstaka gång innan och hade typ hälsat på hans familj i förbifarten. När jag ska gå på toa sitter hans 14-åriga lillasyster där. Det var betydligt värre än alla gånger någon öppnat dörren på mig 🙈🙈

Svar: hahaha... heeeej på dig! ;)
Moa DeBruin

2018-12-01 ♥ 14:49:24
J

Jobbar på hotell där man måste ha kort för att komma in på toaletten på lobbyplan. Då kommer det en taxichaffuför som vill låna toan innan hans körning med En gäst. Sedan checkar jag ut en gäst en stund senare som behöver låna toan precis efter han checkat ut. Så jag låser upp för honom och där inne sitter ju chauffören fortfarande kvar som har missat detaljen om att låsa och där stod vi med ganska stor dörr öppen. Visar ju sig givetvis att det var den personen som taxichauffören skulle hämta. Undra om det var en rolig resa att börja dagen med.. 😅

2018-12-01 ♥ 15:43:15 » URL: http://robertssida.blogg.se/
J

Jobbar på hotell där man måste ha kort för att komma in på toaletten på lobbyplan. Då kommer det en taxichaffuför som vill låna toan innan hans körning med En gäst. Sedan checkar jag ut en gäst en stund senare som behöver låna toan precis efter han checkat ut. Så jag låser upp för honom och där inne sitter ju chauffören fortfarande kvar som har missat detaljen om att låsa och där stod vi med ganska stor dörr öppen. Visar ju sig givetvis att det var den personen som taxichauffören skulle hämta. Undra om det var en rolig resa att börja dagen med.. 😅

Svar: hahahahaha! gud jag skrattar HÖGT!!!
Moa DeBruin

2018-12-01 ♥ 15:44:37
Jolol

Det här är inte riktigt samma grej. Men när jag pluggade på universitetet så var det en föreläsare som glömde stänga av micken (ja låter som en dålig film) när hon skulle på toa. Så hon gick på toa och kissade (bara) så alla vi som satt kvar i salen fick höra ljudet av hennes kisstråle. Ingen sa nåt efteråt, så förhoppningsvis var hon lyckligt ovetandes om vad vi hade fått höra.

Svar: haha döööör! skräcken ju!!
Moa DeBruin

2018-12-01 ♥ 16:39:15
Anonym

Har gjort precis samma sak på tåget en gång, sätt där och dörren rycks upp av en gubbe. Har fortfarande nojor om det. Dubbelkollar när går på toa någon annanstans än hemma (15 år senare)

Svar: jamen jag vet! samma här!
Moa DeBruin

2018-12-01 ♥ 18:01:23
Malou

Min syster missade att låda dörren en gång och en kille öppnade. Den här toaletten var ganska stor så min syster fick hoppa fram med byxorna runt fötterna och smälla igen dörren...och klämde fast killens huvud. Sen tordes hon inte släppa av rädsla att han skulle komma in, utan pep till sist ”det är upptaget” varpå killen svarade ”jag har förstått det men jag kommer inte loss”. Det här är säkert 15 år sedan men jag skrattar fortfarande åt det.

Svar: 😂😂😂❤️
Moa DeBruin

2018-12-01 ♥ 21:21:18
Ronja

Min värsta var en gång på universitetet. Jag och mina kompisar satt och pluggade ihop och jag skulle gå en sväng på toaletten. Jag går in på damernas och ser i min ögonvrå att det står en man längre in. ”Pinsamt, han har gått in på damernas” tänkte jag och öppnade ett av båsen. Där sitter en kille som gör sina behov. Det var alltså jag som gått in på herrarnas. Skyndar mig generad ut och in på damernas. Sliter upp ett av båsen för att skynda mig in, men där sitter en kvinna och SIN grej liksom. Min reaktion av att ha slitit upp två olåsta dörrar inom loppet av ca 20 Sek blev att jag började skratta nervöst och sa högt ”MEN OJ”. På tredje försöket fick jag mig ett ledigt bås och där satt jag en bra stund och skämdes. Mina kompisar skrattade en braaa stund när jag berättade vad som hänt.

Svar: haha! Stackare!!
Moa DeBruin

2018-12-02 ♥ 08:48:23
Johanna

Jag öppnade dörren när min kompis pappa satt och bajsade en gång. Har men för livet efter det, så fruktansvärt pinsamt. Över 20 år sedan nu 😂

Svar: 😂😂
Moa DeBruin

2018-12-02 ♥ 08:52:24
Borran

Åh Jisses!! 😂😂 Jag åkte buss själv (rätt lång sträcka) när jag var 8 år. Väldigt spännande tyckte jag! Men så blev jag kissnödig. Kunde inte hålla mig så fick helt enkelt gå på toa. Men när jag var liten var jag rädd för att låsa på toaletter, så jag valde att hålla i dörren medan jag satt och kissade. Det var ju inga problem i en liten busstoa. Precis när jag ställer mig upp och ska dra upp byxorna tvärnitar bussen och jag flyger ut ur toan med byxorna runt benen. 😂😂😂🙈🙈🙈 Fullkomligt flög in på toaletten igen. Där och då botades min ”lås-skräck”. 😂😂🙈🙈 Minns att jag sprang tillbaka till mitt säte och gömde mig under jackan en stund för jag tyckte det var så pinsamt. 💔😂😂 (Men var mkt mallig för att j ag åkt tre timmar själv på bussen ändå! 🤗)

Svar: haha! ååååå lilla du <3
Moa DeBruin

2018-12-02 ♥ 13:25:00
Katarina

En gång öppnade jag en olåst toadörr på ett tåg. Och på den minimala tågtoaletten befann sig inte bara en person, utan ett par som hade bestämt sig för att mysa till det lite. Men de var så upptagna av varandra att de nog inte hann se vem som öppnade i alla fall...

Svar: Men fyyyyy 😳 hu! 😁
Moa DeBruin

2018-12-02 ♥ 15:03:00
Frida

En kompis till mig öppnade toalettdörren när han åkte tåg. Där inne var en dam i full färd med att byta tampong. Det skrattar jag fortfarande åt emellanåt.

Svar: 🙈🙈🙈🙈
Moa DeBruin

2018-12-03 ♥ 22:05:38
Anonym

Hej Moa!
Vill bara dela en grej med dig. Jag jobbar själv med underhållning i typ liknande bransch som du och jag kan ibland känna att man borde göra VIKTIGA saker, alltså typ enbart skriva om fattiga barn och gräva orättvisor osv. Men just nu är jag i en allvarligt djup kris/chock (bearbetar med hjälp av psykologer, mfl) och du ska veta att när jag läste det här inlägget var första gången jag skrattade på flera dagar. Alltså galet-tokigt-rå-skrattade. Min kris/chock har fått mig att förstå hur viktigt det är med kiss och bajs, trams och flams och fniss och gapflabb. För en som mår som en överkörd skitblöja så är det balsam för själen att föreställa sig den bajsande gubben i köpcentret. HAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA!!!! Så: tack för att du tramsar och barnslar dig. Älskart <3

Tack <3

Svar: Åh fina du! Tack snälla för en kommentar som värmer! Vad som än har hänt hoppas jag att du snart ska få vara på en bättre och gladare plats i livet. KRAM! <3
Moa DeBruin

2018-12-07 ♥ 12:49:21

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback