Tonårsfilmer på Netflix

På begäran kommer här tips på de tonårs-romcoms som jag har sett på Nettan det senaste (Netflix alltså).
 
1. Till alla killar jag har gillat 
Handling: Tänk om alla killar du någonsin har varit lite kär i fick reda på hur du kände för dem... Samtidigt? Laras kärleksliv går från fantasi till kaotisk verklighet när hennes hemliga kärleksbrev till alla killar hon varit kär i av någon mystisk anledning postas.
Betyg: 3/5
Ögongodis: Noah Centineo
Personer jag omedelbart började följa på Instagram: Noah Centineo
 
 
 
 
 
 
2. Sierra Burgess is a loser 
När Veronica, skolans populäraste tjej, ger ut Sierras telefonnummer istället för sitt eget (för att vara taskig) till Jamey förändras Sierras vardag drastiskt. Jamey tror att det är Veronica han messar med och trots att Sierra snart förstår det, vill hon inte berätta sanningen i hopp om att han ska falla för den riktiga personen på andra sidan displayen
Betyg: 4/5
Ögongodis: Noah Centineo. IGEN. Japp, han är snyggingen även i den här filmen. 
Personer jag omedelbart började följa på Instagram: Noah Centineo
 
 
 
 
 
3. Kissing booth
Elle och Lee har varit bästa vänner hela sitt liv och har bestämt sig för att följa ett antal vänskapsregler. Men så blir Elle kär i Lees äldre bror Noah. I takt med att romantiken med Noah blomstrar inser Elle att hon bryter mot vänskapsreglerna hon har med Lee, vilket sårar honom. Spänningen växer mellan bröderna och Elle riskerar att förlora båda två.
Betyg: 5/5 (även om en del grejer är tvekis, typ att killar måste slåss över en tjej och att tjejen ska reda upp i bråket, det känns förlegat).
Ögongodis: Jacob Edlordi (oh maj gadd), Joey King OCH Joel Courtney. Men framför allt Jacob!! Orkar inte hur snygg den människan är. 
Personer jag omedelbart började följa på Instagram: Jacob Edlordi och Joey King eftersom de inledde ett förhållande under inspelningen av filmen. Båda fick typ 4 miljoner nya följare i ett nafs efter att filmen hade haft premiär, varav en alltså var en 35-årig småbarnsmamma från Skövde. 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Inne hos Ina

Jag har sett alla tre och gillade dem. Kissing Booth har jag sett tre gånger i höst 🙈😄

Svar: haha SÅ bra!
Moa DeBruin

2018-12-18 ♥ 11:36:44 » URL: http://innehosina.com
Anonym

Gillar High School-filmer! Men alltså sierra burgess stalkar, catfishar, ljuger och är en asdålig kompis. Vilken förebild för tonåringarna. 🙈

Svar: sant, alla filmer jag tipsade om nu kan helt klart problematiseras ;)
Moa DeBruin

2018-12-18 ♥ 11:40:19
Anonym

Ja helt klart. 😊

2018-12-18 ♥ 13:08:49
Sabina

Åh, då ska jag genast se Kissing booth! Hade förutfattade meningar att den skulle vara sämst så har inte sett den ännu :'D

Svar: hoppas du inte blir besviken nu, men jag älskade den verkligen hehe. Även om man får ta vissa saker med en nypa salt (som så mycket annat när det kommer från Hollywood)
Moa DeBruin

2018-12-18 ♥ 15:12:27 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Emily

Glad jag blev när jag såg detta! Har också nyligen sett samtliga, men min topplista är nästan tvärtom. Gillade Till alla killar jag gillat mest och Sierra Burgess minst.

TIPS på bästa miniserien om på Netflix: The end of the fucking world. Snälla se den! Bästa jag sett på länge.

Svar: ska spana in! :)
Moa DeBruin

2018-12-18 ♥ 16:15:54
Kamilla

Jag trodde också Kissing Booth skulle vara sämst, men då kanske jag ska ge den en chans.

Svar: Om inte annat för att dregla över Jacob Edlordi.... ;)
Moa DeBruin

2018-12-18 ♥ 18:16:06
Z

Hahahah vilken dålig killsmak du har! Var tvungen att googla de killarna du nämnde och my gadd alltså vad paff jag blev :D.

Svar: Dålig enligt DIG kanske! Då förutsätter jag att DU har dålig om du inte gillar MIN ;) Nä men min killsmak är nog väldigt varierad och jag blir kär i personlighet (eller karaktär som här) snarare än utseende. Även om jag måste säga att min kära man har båda ;) <3
Moa DeBruin

2018-12-18 ♥ 18:47:40
Ida

Sett alla (såklart). Håller med om betygsättning, men utgår från att du betygsätter utifrån genre? T.ex. Kissing booth är en solklar femma utifrån sin genre men absolut inte jämfört med "riktiga"(hehe) filmer. 😁 Du kommer att älska Atypical!
Och har du sett Step up? Channing Tatum-godis. Och Glee? Första säsongerna REN underhållning.

God jul,
Ida

Svar: ja men precis, utifrån genre såklart :) Har sett lite av Glee men absolut inte grundligt. Channing Tatum är ju inte svintråkig precis ;)
Moa DeBruin

2018-12-18 ♥ 19:22:21
Gabriella

Åh, jag älskade kissing Booth! Så bra! Och så snygg Jacob är alltså 🤤😉😁

Svar: hehe I KNOW!
Moa DeBruin

2018-12-18 ♥ 19:54:19

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback