Vad håller jag på med?

Jag vet inte vad jag håller på med om nätterna men det är något slags självskadebeteende som tar form.
 
Jag envisas nämligen med att placera mig själv i en otroligt obekväm sovställning. Jag ligger på rygg och sedan vrider jag huvudet åt vänster vilket är cirka noll njutbart. Men det verkar inte bekomma mitt sovande jag. Förra veckan vaknade jag och hade så ont i sidan av nacken och ut i axeln att jag fick ta två alvedon. Det hjälpte. INTE! Jag fick be Matilda massera mig en stund på jobbet. Och ja, det kan mycket väl ha sett märkligt ut när den ena konsulten stod och knådade den andra konsulten i nacken medans denne stönade högt, ömsom av smärta ömsom av välbehag. Men vad göra?? Sen stretchade jag nacken och då kändes det lite bättre. 
 
– Så här behöver jag ju inte sova igen! noterade jag mentalt. 
 
Men vad händer?
 
Jo jag placerade mig själv i samma sovställning IGEN! Och sedan IGEN! Och så har jag hållt på alldeles för många nätter.
 
– Det här är ORIMLIGT! vill jag skrika till mig själv i någon slags Kishti Tomita-style. 
 
 
 
Nackvridarinnan. 
 
 

Kommentera gärna!
Privat Festival

Jag har också börja med något liknande knas den senaste månaden. Jag lägger ligger på rygg och lägger båda underarmarna i kors under huvudet i sömnen. När jag vaknar kan jag knappt få ner armarna igen och axlarna ömmar i flera timmar. Varför gör jag så mot mig själv?

Svar: ja men jag vet??? SÅ konstigt att man utsätter sig för det!
Moa DeBruin

2018-12-08 ♥ 16:43:13 » URL: http://https://vidrickerliteportvin.blogspot.se
Nathalie

HAHAHAHA jag gör PRECIS samma sak och vaknar ofta med fetaste nackspärren som gör att jag tror att jag ska behöva gå med huvudet på sniskan för resten av livet 😂

Svar: aj!! :-/
Moa DeBruin

2018-12-08 ♥ 19:08:32 » URL: http://naatly.se
Helena

Påminner om en period när jag vaknade flera dagar i rad när jag vaknade på mage med armarna korslagda liksom under bröstkorgen. Så bissart och armarna var ju totalt bortdomnade länge. Jag sover ALDRIG på mage så det var liksom extrq bissart. La tack och lov av med det efter ett tag. Älskar dock att ligga på rygg med huvudet just åt vänster haha.

Men en seriöst fråga, du är inte extra stel och spänd i nacke/rygg just nu? Kroppen vill gärna kompensera och ligga ”avslappnat” när den sover. Är ena sidan mer spänd så rullar huvudet dit det är spänt för att inte ligga och hålla emot hela natten.

Svar: Njäää det upplever jag inte att jag är? Extra stel alltså. Men det kan man ju vara utan att man känner av det så mycket förstås. De senaste två nätterna har jag som väl är lagt av med detta märkliga :)
Moa DeBruin

2018-12-09 ♥ 23:44:10

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback