20. Föda barn på Youtube

Vi är uppe i avsnitt 20. Wow. Tiden går fort när man har kul! Det är även så roligt att ni är så många som lyssnar!

 

Den här veckan avhandlar jag veckans tågkaos och "mingel" med David Lindgren. Regina berättar om när hon blev så starstruck på pendeln i Skåne att hon glömde kliva av tåget och åkte med till nästa stad. Regina blickar även tillbaka till 2010 då hon trodde att hon och en känd musiker eventuellt hade en framtid tillsammans... (haha alltså jag älskar Reginas anekdoter ♥).

 

Vidare diskuterar vi ett stort miljöproblem - Wish. Är det verkligen meningen att vi ska kunna handla skor för sju kronor och få dessa skeppade med flyg hem från Kina? Möjligen ledande frågeställning... 

 

Slutligen läser jag högt från Anitha Schulmans Instagramflöde och relaterar. Är det barnafödande på Youtube som krävs för att sticka ut på sociala medier idag? Dessutom har Reginas pappa omedvetet sänt live på Facebook. Min skräck! *förfärad emoji*

 

Ett spännande avsnitt om jag får säga det själv. Lyssna här nedan eller i appar där poddar finns. Gilla oss gärna på Facebook också. Häpp!

 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Tack för en mycket bra podcast samt blogg. ☺

Svar: Tack själv snälla! 😄
Moa DeBruin

2018-02-10 ♥ 11:15:23
Anonym

Jag har ingen facebook/insta/twitter osv. så jag ”gillar” dig här 😘❤️🌹

Svar: Uppskattar jag! 😄😘
Moa DeBruin

2018-02-10 ♥ 11:24:05
Suss

Hej!
Vad heter er podcast?
Tack för en superbra blogg

Svar: Veckans Smash :)
Moa DeBruin

2018-02-10 ♥ 20:33:00

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback