23. Kukelikuk

I veckans podavsnitt berättar jag om människotyperna som gör mig osäker... Regina är glad efter en omnämning från Isabella Löwengrip men varför har hon hela telefonen fulla av printscreens på Hugo Rosa?

 

Vidare diskuterar vi återigen Instagrams nya algoritmer som verkar förfära och förbrylla en hela influencervärld. Vilka instagrammare kommer stå kvar när de andra faller? 

 

Jag funderar kring det här med att ge barnen en barndom full av mysiga minnen och Regina berättar hur hennes mamma traditionsenligt plockar fram en höna associerad till könsord varje påsk... Det och mycket mer! Hoppas ni gillar! 

 

Följ oss gärna på Fejjan och ge oss gärna en recension i poddapparna så blir vi meeeer än glada (mest om den är positiv då)! Tack för alla fina ord och hejjarrop! Det gör oss PEPP! 

 

 


Kommentera gärna!
Anonym

Vad hände med avsnitt 22?! 😱😂😘

Svar: Ööööh?? Det har vi tydligen missat 🙈😂
Moa DeBruin

2018-02-24 ♥ 19:36:43
Patrik

Haha tänkte precis fråga det samma.. Gick hem från jobbet och skulle lyssna på senaste avsnittet och fick aldrig fram avsnitt 23 hehe. Men nu vet jag varför :D Nästa avsnitt får väl heta 24.2 eller nått :D

Svar: Hm... ja jag vet inte hur vi tänkte här haha??
Moa DeBruin

2018-02-25 ♥ 03:15:24 » URL: http://www.kontantinsats.se/banklan/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback