Dekadent after work

I fredags hade jag och två av mina allra käraste kollegor after work och blev lite "bladiga".
 
Har ni hört det uttycket förut? Bladig betyder att man blir salongsberusad och det är världens cirka bästa ord! Bladig är helt klart med på topp fem i min personliga ordlista. 
 
 
 
 
Vi började skåla i bubbel redan vid 14-snåret. Oerhört dekadent för att vara jag och framför allt väldigt SMART! Vid klockan 19:30 var vi redo att åka hem och då hade vi alltså haft trevligt i närmare 6 timmar. Tänk om vi hade börjat vid 21 och slutat vid 03 istället?? Det hade ALDRIG funkat för en person med nattskräck!
 
 
 
 
Ja det är alltså jag som har nattskräck vilket betyder att jag får ångest när klockan slår efter midnatt. Möjligen att jag kan vara uppe till 01 men sedan går det bara utför och jag känner mig mer och mer orolig över att jag inte ligger i sängen och sover. En kompis och hennes man brukar vara uppe superlänge på helgerna och jag får harpuls bara av att höra om det! Min värsta känsla är att vända på dygnet eller inte känna mig utsövd, vilket antagligen handlar om något slags kontrollbehov. 
 
Efter god mat och massa "skönt snack" blev jag upphämtad av min familj. Vi åkte hem, såg på Talang och sedan somnade jag klockan 22 sharp. Vilket är lite tidigare än vanligt vilket i sin tur kan ha berott på bubblet. Vaknade pigg och allert på lördagen. HUR perfekt upplägg? SÅ perfekt om ni frågar mig! 
 
För övrigt är jag lyckligt lottad som jobbar med så roliga, smarta och omtänksamma personer ♥
 
 
 
 
 
 
Jag hade tänkt att redogöra för hela vår helg här, men nu började jag visst yra om blad, dekadens och nattskräck så jag tar resterande helg i ett nytt inlägg. Ny bil har vi fått och firat ettåring har vi gjort. Hööööll utkik! 
 
 

Kommentera gärna!
Sophie

Känner absolut igen mig i nattskräcken! Är dock en sån människa som får ALLT gjort mellan 23 och 03, det blir ett dilemma varje kväll kan jag säga!

Svar: Vilken krock! Haha!
Moa DeBruin

2018-02-04 ♥ 21:01:31 » URL: http://sophiezetterberg.com
Sandra

Oj vad jag känner igen mig i det där med nattskräck! Jag får ångest av att vara uppe sent och tanken av att sova bort hela dagen eller att inte vakna utvilad ger mig panik. Det har kommit med åren, när man var yngre var det inga problem att festa hela natten lång eller sitta uppe och uggla.

Svar: Precis. Exakt så. För mig kom det nog med barnen när tiden plötsligt blev så dyrbar. Funkar liksom inte att sova bort en hel söndag och att vara trött är en sport jag helst inte ägnar mig åt om jag inte måste 😁
Moa DeBruin

2018-02-05 ♥ 19:31:22

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback