Dekadent helg

Oj oj oj vilken dekadent helg vi har haft. Den har bestått av massor av handboll (åttaåringen spelar), mellokväll, restaurangbesök och bio. Vi såg Coco och den kan jag verkligen rekommendera! En ovanligt otramsig animerad film. Jag ville genast springa hem och sätta upp foton på varenda bortgången släkting jag har och minnas dom jääääärnet. Ja, för det är ungefär det Coco handlar om. Ni som förstår ni... Ja ni har också sett filmen helt enkelt. 
 
Sen har vi varit på vinterkalas på en solig och snöig lekplats. 
 
Kallt? Ja. Roligt? OH JA!
 
 
 
 
 
 
VARFÖR smakar marshmallows helt ordinära som "råa" men blir alldeles MAGISKA när man grillar dom?? Ytan ska helst vara lite krispig och när man biter igenom det där krispet då ska det rinna ut mjuk, varm marshmallow... Mmm... 
 

 
 
 
För övrigt - så himla smart att förlägga ett barnkalas på en utomhusplats med mycket yta.
 
1) Barnen kan springa runt och stoja och vara exalterade prick så mycket dom vill 2) det kostar inte skjortan 3) man behöver förvisso packa med sig en del grejer men å andra sidan behöver man inte känna att man ska städa och förbereda ett hem till tipp topp-nivå.
 
Vet ni... Nu fick jag en idé att ordna fotbollskalas när femåringen fyller år i juli. Det bästa barnen vet är när vi spelar fotboll både vuxna och barn och vi har flera olika fotbollsplaner i vårt område. Det vore ju superroligt att ordna fotbollsturnering, grilla korv, fika och så där *bokar in mentalt*.
 

Kommentera gärna!
Hanna

Oh fotbollskalas! Har ett fotbollstokiga barn som fyller på sommaren och vi körde fotbollskalas vid en fotbollsanläggning. Toppen! Man kan dessutom bjuda lite fler kompisar än vad man kanske väljer att göra om man är hemma i huset. Blir en repris i sommar!

Svar: Kul! 😊👍
Moa DeBruin

2018-02-25 ♥ 20:52:05
MY

Vi ordnade skogskalas med grillning och djungelskattjakt för hela klassen i maj ett år. Kul men hade ju helt klart kunnat varit ännu bättre om det inte hade ösregnat och blåst kallt hela den dagen :-)

Svar: Ah segt med vädret :-/ Men kul tema! :) Och kul att kunna bjuda många.
Moa DeBruin

2018-02-26 ♥ 11:02:43
KataM

Runt jul brukar jag spetsa skumtomtar på gaffel och grilla över stearinljuslåga. Myyycket smarrigt!

Svar: haha smart typ av minigrill
Moa DeBruin

2018-02-26 ♥ 17:36:48
Amanda Matti

I love this! Så bra idé. Det får det bli när det är dags för kalas här också.. kanske inte till treårskalaset, men säg fyra och femårskalaset! :D Tack för bra idé!

Svar: härligt :)
Moa DeBruin

2018-02-27 ♥ 09:05:18 » URL: http://explorealittlemore.se/
Jenni

Eftersom du är en snasktestare av rang, vill jag bara tipsa om att marshmallows funkar utmärkt att micra om man vill ha nåt sött, kletigt och varmt men inte har möjlighet att tända eld.
Bara några sekunder, dom sväller som ballonger men sjunker fort ihop. Antingen hastar man i sig dom varma och mjuka, eller avvaktar lite (väldigt lite) så blir dom lite sega.
Plusset är att kör man 3-4 stycken i en skål, sätter sig i soffan, mumsar. Ja då får man motion när man kör nästa laddning för det är så nedrans gott så man kan inte sluta äta!

Svar: MUMS! Bra tips :)
Moa DeBruin

2018-02-27 ♥ 21:51:06

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback