Min trygghet

Min man har varit på konferens i Stockholm hela veckan vilket betyder att jag och barnen har sovit i samma säng. Jag älskar som bekant att samsova!
 
Det finns inget bättre än att krypa ner mellan mina varma, gosiga barn och höra hur dom andas och sover tryggt. Så sniffar jag lite i håret på femåringen och han luktar maaaagiskt gott! Sen vrider jag huvudet och sniffar lite i håret på åttaåringen och han luktar också maaaagiskt gott. 
 
Sen kan jag inte sluta utan sniffar lite på femåringen och sniffar lite på åttaåringen sniffar lite på femåringen och sniffar lite på åttaåringen... Helt galet vad beroende man blir av sina barns dofter!? Jag kan hålla på i evighet! Som en crazy person. Eller som en helt vanlig mamma månne? 
 
Tillslut somnar jag i alla fall. Nära mina barn. Min tryggaste plats på jorden!
 
På morgonen vaknar jag av att åttaåringen har lagt sina ben över mina så mina ben har somnat från höftböjaren och nedåt och femåringen har använt min torso som kudde och det känns som hela magsäcken är punkterad. Inte fullt lika mysigt. Men ändå. Jag älskar samsov!
 
 
 
Med utsikt från sängen. 
 

Kommentera gärna!
Paulina

Åh jag älskar också att samsova i vår säng sover hund, bebis och jag och sambon ibland får vi knappast plast för hund och barn på tvären men närheten är det bästa ja vet! 😍

Svar: ja det är sååååå mysigt :)
Moa DeBruin

2018-02-01 ♥ 14:06:52
Anonym

Åh, saknar verkligen att samsova :) men mina barn är så stora nu, så vi får inte plats helt enkelt :) . Den ena blir snart 21 och den andra 16. Passa på och njut medans ni kan 😘🌹

Svar: Det ska jag! 😄
Moa DeBruin

2018-02-01 ♥ 19:48:00
Ronja

Så himla fint det låter!

2018-02-01 ♥ 20:35:25 » URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Ronja

Så himla fint det låter!

2018-02-01 ♥ 20:35:44
SkellefteJessica

Älskar också att sova med barnen! Har aldrig nekat dom att sova med oss, har till och med hänt att jag hämtat ett barn till våran säng för att dom helt plötsligt sover i sina egna sängar. Äldsta sonen sover själv och kommer aldrig till våran säng på natten (han fyller 11 i maj). Men yngsta sover med oss (fyller tre snart) och dottern vill också sova med mig. Så antingen sover jag med henne i hennes säng eller så sover vi fyra +katten tillsammans. Ibland går Patrik och lägger sig i nån annans säng för det blir trångt. Att få krypa ner och ha barnen nära, deras lukt! Deras andetag! Det får mig mer avslappnad än den västa meditationsguiden. Jag tror också att så länge barnen har det behovet att vara nära en förälder så ska dom få det. Frågan är bara vad jag gör när alla barn sover i sina egna sängar? Flyttat hemifrån? Gah! Orkar inte ens tänka tanken. Förstår dig till 100 %. Sova med barnen är det bästa som finns💕

2018-02-04 ♥ 00:00:35

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback