Möte med podpartner

Heeeej från Helsingborg! 
 

Den här morgonen har jag haft frukostmöte och pressfotografering med Regina (vars blogg jag inte kan lägga in en länk till nu eftersom jag bloggar från telefonen) (men ni vet vem hon är).

 

 

 

 

Lustigt att mina vägar alltid bär till Helsingborg av alla ställen i Sverige? Det är fjärde eller femte gången jag är här i jobb nu. Well. Inte mig emot. 

 

Idag har jag och min podpartner alltså träffats i köttet. Vi hörs annars över telefon när vi spelar in Veckans Smash så det är helt klart lyxigt att ses, uppleva varandras ansikten och rörelsemönster och så där. Vi har spånat kring poddens framtid och fotat pressbilder. Ja alltså, gemensamma bra-att-ha bilder. Samt bilder som jag kan använda till en intervju längre fram. Alltså - en pressfotografering. 

 

Ha!

 

Ibland är det bra lätt att upp:a sitt liv med fancy ord...

 

 

Den enögda podduon.
 
 

Nu är jag och familjen på väg till min kusin i Lund. Imorgon gör vi Köpenhamn. ÄNTLIGEN kommer jag få höra riktig danska och förhoppningsvis åka därifrån och prata mer låtsasdanska än någonsin!! Längtar.


Kommentera gärna!
Nathalie

Haha gud de där med låtsasdanska... Jag och min bästis höll på med det för ett tag sen och till slut KUNDE VI INTE SLUTA!!! Även när vi pratade om allvarliga saker gled vi in på den där danskan. Det blev hemskt efter ett tag, haha.
KRAAM <3

Svar: jag vet... det är SÅ lätt att hamna där! haha
Moa DeBruin

2018-02-16 ♥ 17:23:52 » URL: http://naatly.se
SandraS

Hoppas ni stöter på blondinbella :D

Svar: Haha ja jag såg att hon var i Köpenhamn 😊
Moa DeBruin

2018-02-17 ♥ 12:34:46
hl

Hahaha jag trodde först att "köttet" var ett namn för Helsingborg, typ som att Göteborg kallas för Götet. Heeerregud lördagshjärnan... :)

Svar: 😆😆
Moa DeBruin

2018-02-17 ♥ 19:20:40
Sara

Din prickiga klänning, stunning! Vart hittar man en sån? :)

Svar: H&M 😊
Moa DeBruin

2018-02-18 ♥ 23:31:37

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback