Profilbilder genom åren

Jag scrollade igenom min Facebooksida häromdagen och tänkte bjussa er på några av alla mina profilbilder genom åren. 
 
1. Min första profilbild var fotad från sidan. På den tiden, det vill säga för typ tio år sedan, skulle man helst vara så anonym som möjligt på nätet eftersom det kunde vara "farligt" att vara för öppen. HAHA! Tillåt mig själv fnissa brunstigt. År 2018 är jag nämligen osäker på om jag fortfarande har något privat?? Rent tracking-mässigt alltså. Ibland får jag känslan av att Facebook och Google vet färgen på min underkläder. 
 
 
 
 
 
 
2. Efter anonymitetens glada dagar följde jag upp med den här tjusiga teckningen av mig själv. Jag fick den av en bloggläsare och blev så himla ärad och glad. 
 
 
 
 
 
 
 
3. Här kan man ju undra vad som hände? Well studier i textil och mode hände. En känsla av att vilja vara arty farty hände. 
 
 
 
 
 
4. Den här profilbilden är fotad på en after work med mitt dåvarande jobb i Göteborg. Jag hade en bebis hemma och ammade fortfarande vilket man kan se på mitt tunna hår. Man kan även se att det här fortfarande var på den tiden då jag gärna fotades ovanifrån (mer smickrande tydligen??) (man såg "smalare" ut??) och gärna bjussade på en ankmun. Jösses vad ankmunnar det vimlade av i selfiens begynnelse. Minns ni?
 
 
 
 
 
 
5. Nästa profilbild fotade jag i Stockholm efter min "plåtning" med tidningen Mama. Jag har aldrig blivit proffssminkad varken förr eller senare och kände mig on fleak. 
 
 
 
 
 
 
6. Den här bilden är fotad på en balkong i Turkiet. Jag ville väl visa mig världsvan eller nåt. Klänningen är ett sample från mitt dåvarande jobb på ett modeföretag. Jag hade en räääääätt stor garderob på den tiden. 
 
 
 
 
 
7. Thihi vad söt jag var här! Tyckte jag själv. Med mössan på svaj. Jag fotade bilden i hallen i vår dåvarande lägenhet i Skövde. 
 
 
 
 
8. Den här profilbilden tog jag på tåget på väg hem från en av min och Matildas många föreläsningar. Jag gillade den för att ljuset var så fint.
 
 
 
 
 
9. Min nuvarande profilbild är den här. Jag har gått från att fota mig själv ovanifrån till att föredra att fota mig själv underifrån (eller rakt framifrån förstås). Underifrån är mer power. Jag har liksom inte lika många fucks to give som 34-åring. Fotot är taget på en lunchställe i stan och jag minns att jag hade en förjedra bra läppstiftsdag. 
 
 
 
 
Japp. Det var det. 
 
Profilbilderna på Facebook - ett liv. 

Kommentera gärna!
Anonym

Har du alltid haft lugg? Jag har precis gjort klippet och jag trivs så jefla bra i det haha😄

Svar: japp jag har typ alltid haft lugg pågrund av det passar mig absolut bäst. Skönt att du trivs! :)
Moa DeBruin

2018-02-22 ♥ 09:50:42
arasen - ett liv med borderline, ibs och två barn

Måste säga att jag verkligen älskar blid nr 8 på dig (alla är visserligen fina). Den är verkligen jättefin!

Svar: tack :)
Moa DeBruin

2018-02-22 ♥ 13:03:44 » URL: http://allaboutarasen.blogg.se
Sofie

Tänkte på dig när jag såg det här receptet:

https://passionforbaking.com/no/2017/11/02/smash-budapest-rull/

Svar: oj oj oj!! :)
Moa DeBruin

2018-02-22 ♥ 14:18:23
Louise

Du är såå fin

Svar: 😘
Moa DeBruin

2018-02-22 ♥ 17:20:13
Anonym

Haha men varför lyfter du tofsen? 😊

Svar: Ingen aning. Ville väl se käck ut 🤷🏼‍♀️😆
Moa DeBruin

2018-02-22 ♥ 22:13:53
Maria

Kul att se hur du sett ut genom åren och även få lite bakgrund kring bilderna, så härligt inlägg!! 😀

Svar: Vad roligt, tack 😊
Moa DeBruin

2018-02-25 ♥ 22:47:35

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback