Skratta så man får ont i magen

Att skratta så där så tårarna sprutar och magen värker... Det är så himla härligt! 
 
Tre tillfällen jag har skrattat så magen värker det senaste: 
 
1. Med min man 
Eller nja, kanske inte med utan mer ÅT honom. Jag kan inte skriva varför för det vore att lämna ut honom men tro mig när jag säger att han var involverad i ett så sjukt roligt missförstånd. Jag skrattade så magen värkte. Min man stackarn tog tillslut lite illa upp så jag fick försöka kväva skrattet vilket gjorde att jag gick runt och frustade en hel kväll. Förlåt! 
 
2. Med mina vänner 
Jag träffade två av mina äldsta vänner för ett tag sedan och vi pratade om Nya Zeelandsresan som vi gjorde tillsammans för tio år sedan. På den här resan hittade vi en klädaffär som reade ut hela sitt sortiment på grund av konkurs och här gick vi av oklar anledning BANANAZ. Alltså vi köpte så konstiga kläder? Det fanns ju en anledning till att butiken reade ut skiten, om man säger så. Herregud vad vi skrattar VARJE gång vi pratar om det. 
 
3. Med Matilda 
Jag och Matilda flabbar varje dag men ibland får vi till ett riktigt ont i magen-skratt. Så där att man känner att nu måste jag sluta för annars går hela buken sönder. Oftast handlar det om att vi drar något till överdriftens kant. Typ att vår bokföringsfirma kommer låsa in oss i en bur för att vi inte har lagt våra fakturor i numrerad ordning. Och sen vevar vi liksom vidare på det tills historien är helt bortom all typ av normalitet. Garanterat icke-roligt för den som inte är invigd i vårt språk. Men kul för oss. Och väldigt privligerat att ha en kollega som man är så synkad med i fantasin. 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Nu vill man ju liksom veta vad din man gjorde! Kommer ligga sömnlös ikväll,inte ok!

Svar: Förlåt! 🙈 fult gjort. Men det var i stil med att han trodde att någon hade skadat sig och sen var det inte så. Ungefär så. Så förstår du genren på det hela. Så det handlade om att han brydde sig om någon, där av extra taskigt av mig att bryta ihop av skratt
Moa DeBruin

2018-02-28 ♥ 19:54:53
Kamilla

Häromdagen låg min pojkvän och åt lite naturgodis bredvid mig. Tyckte det lät väldigt högt när han tuggade, men tänkte inte så mycket mer på det. Efter ett tag sa han "de här är svårtuggade, är det meningen att man bara ska äta innehållet?". Då hade han legat och gnagt på pistagenötter utan att ta bort skalet. Snart 45 år gammal och har aldrig ätit pistagenötter tidigare. Det var oerhört festligt. (Bjuder på att hänga ut min karl i stället, tänkte jag.)

Svar: 😂😂 som min kompis som plötsligt satt och åt skalet på vattenmelonen. Vad hände??
Moa DeBruin

2018-03-01 ♥ 18:05:44

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback