Stockholm tur och retur

Igår var jag och Matilda i Stockholm för ett studiebesök på Mall of Scandinavia. Vi jobbar mot köpcenter och gör man det blir plötsligt det mesta intressant och relevant att spana in. Ett köpcentras inredning, tillgänglighet, parkering, utbud av butiker, restauranger, informationskanaler, sittplatser, lekhörnor, möjlighet till laddning av telefon och annan allmän service gentemot besökarna. 
 
 
 
 
Jag åt min första pokébowl i livet! Jag äter ju fil och flinger-bowl flera gånger i veckan men just den här varianten har jag aldrig testat. Mycket intressant. En pokébowl har sitt ursprung från Hawaii. Den har en bas av sushiris och sedan kan man välja tilläggen. Jag valde avokado, kyckling och cashewnötter med en sås av chillimajonäs. 
 
 
 
 
Betyget blir: Mjaaa...
Möjligen: Mjöööö... 
 
Riset och majonäsen blev lite to much efter en stund. Men vill man bli mätt och dessutom knäppa en bild som  ger någon timmas bekräftelse-kick på Instagram, så absolut. 
 
Efter maten hittade jag och Matilda passande muggar till oss själva. Att jag har en inneboende Nalle Puh och Matilda har en inneboende Nasse och att det även speglar vår relation är ju sedan gammalt. 
 
 
  
 
Efter att vi gått runt i gallerian och fått MASSOR av stimuli (jösses vad trött man blir av allt folk och all musik som spelas överallt) (vissa butiker bedriver nattklubb) satte vi oss ner och tog en fika. Skönt.
 
 
 
 
 
Vid hemfärd stötte vi på både David Lindgren och ett tågkaoz. Men det kan jag ta i nästa inlägg. 
 

Kommentera gärna!
sophie

fina muggar :)

2018-02-08 ♥ 12:37:30 » URL: http://sophiealbs.blogg.se
Anonym

Haha, skrattade orimligt mycket åt "fil och flinger-bowl" 😂

Svar: En bra bowl 😏
Moa DeBruin

2018-02-08 ♥ 22:39:33
Anonym

Min lunch-galleria. Är ingen älskare av köpcenter men om man vill handla är luncherna bra eftersom affärerna är mer eller mindre folktomma på veckodagarna. Har dock hört att det är knökfullt på helgerna. Hu...

2018-02-09 ♥ 06:05:52

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback