Tågkaoz

Som jag nämnde i förra inlägget uppstod det tågförseningar när vi skulle åka hem från Stockholm igår.
 
Tydligen skulle FYRA MILS räls synas till fots? Jag som känner mig stressad när jag står i kassan i matbutiken och ska fippla ner mitt kort i plånboken medan folk väntar. Förstå stressen att vara den som ska syna FYRA MIL räls TILL FOTS medan tusen uppretade resenärer väntar?
 
 
 
 
 
 
Om vi säger så här: Jag var heller inte avundsjuk på SJ:s värdar som minglade runt med uppretade resenärer. Det minglet önskar man inte någon. Men strongt jobbat.
 
 
 
 
Man bara måste älska ultragarderingen i form av preliminära förseningstider som kan ändras "både fram och tillbaka i tiden". 
 
 
 
 
 
Så ska jag säga nästa gång jag är sen någonstans. Hej hej jobbet tyvärr är jag en timma sen idag men märk väl! Ankomsttiden är preliminär och kan ändras både fram och tillbaka i tiden. Okej? Bra! Ses när vi se. 
 
 
 
 
Vi kom hem till slut. Vid midnatt.
 
Fick panikringa min bror som hämtade upp oss på stationen när varken buss eller taxi fanns att tillgå. JAG ÄLSKAR MIN BROR! Han ställer alltid upp. När alla andra jag känner inom Skövde kommungräns sover (förutom Spiderpapps då men han kunde ju inte gärna lämna våra sovande barn ensamma hemma) är det han som svarar i telefonen. Fint. 

Kommentera gärna!
Anonym

Vilken bror! Heder åt din bror! 🌹

2018-02-08 ♥ 20:34:41
Ina

Fantastiskt med eller 😂

2018-02-09 ♥ 15:29:07
Sara

Du glömde David Lindgren? :O 😂

Svar: Ja det gjorde jag? Nämner honom i podden som vi släpper idag 😁😁
Moa DeBruin

2018-02-10 ♥ 06:22:09

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback